CUM A DEVENIT SINDROFIA UNUI INTERLOP SCENA UNEI RUPTURI „LEGENDARE” ÎN LUMEA MANELELOR. PROTAGONIȘTII DISPUTEI AU FOST FLORIN SALAM ȘI ELIS ARMEANCA

O dispută neașteptată ar fi izbucnit, chiar de sărbători, între doi „grei” ai lumii manelelor. Este vorba despre „Regele” Florin Salam și de Elis Armeanca. CANCAN.RO a aflat că incidentul dintre cei doi nu ar mai lăsa prea mult loc de împăcare, iar conflictul este abia la început.

a

Necazurile s-au ținut scai de Florin Salam în anul care tocmai s-a încheiat. „Regele manelelor” a avut mai multe „clinciuri” cu lumea intrelopă, care au culminat cu o plângere pe care artistul a depus-o pe numele liderilor clanului Duduianu.

Cum ar fi început totul

Când toate păreau să rămână în urmă, celebrul manelist ar fi nimerit într-o nouă dispută, de această dată cu colegul său de breaslă Elis Armeanca, fiul lui Dan Armeanca, considerat și „părintele manelelor”.

Elis Armeanca, unul dintre artiștii momentului în România

Surse din anturajul artiștilor au dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că, de sărbători, cei doi au fost invitați să cânte la sindrofia unui interlop bucureștean cunoscut sub numele de Oane Vițaru, care ar fi căsătorit cu o verișoară a lui Elis Armeanca. 

Florin Salam s-ar fi simțit luat peste picior

La un moment dat, Florin Salam ar fi început să cânte la acordeon un cântec de jale. Când se aștepta mai puțin, Elis Armeanca ar fi început să-i dea bani și să-l laude, spunându-i că este „vocea numărul 1”.

În acest context, vădit deranjat, potrivit surselor citate, Florin Salam i-ar fi reproșat, tot pe nepusă masă, că îl ia peste picior și l-ar fi înjurat pe Elis Armeanca de tată. 

Scuzele n-ar fi rezolvat încă nimic

Acest lucru ar fi declanșat o dispută greu de imaginat între cei doi, mai ales că despre Elis este cunoscut faptul că își idolatrizează tatăl care a emigrat, cu ani în urmă, în Canada.

Florin Salam, cunoscut drept „Regele manelelor”

A doua zi, Florin Salam l-ar fi sunat pe Elis Armeanca să-și ceară scuze, însă fiul celebrului Dan Armeanca i-ar fi transmis că între ei doi nu ar mai exista cale de împăcare. 

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com