Cum a prins-o Pepe „în flagrant” pe Oana Zăvoranu când îl înșela! Ce i-a spus amantului

Cum a prins-o Pepe „în flagrant” pe Oana Zăvoranu când îl înșela

Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat în urmă cu mulți ani, dar artistul a povestit abia acum prin ce modalitate a reușit să descopere că soția lui îl înșela.

Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu îl înșală

După șapte ani de relație, Pepe și Oana Zăvoranu au decis să se despartă, iar divorțul nu a fost unul deloc ușor, ci unul plin de scandal și de acuzații reciproce

Pepe a povestit abia acum despre modul în care a aflat că Oana Zăvoranu îl înșela la vremea aceea. El a găsit în calculatorul vedetei niște fotografii cu amatul ei, Tudy. Cum suspiciunile au început să crească, Pepe a decis să o urmeze pe soția sa, când se presupunea că el este plecat din oraș.

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam,că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu, mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam”, a povestit Pepe, în cadrul podcastului „Țara arde”

Ce i-a spus Pepe amantului Oanei Zăvoranu

După aceea, el i-a confruntat pe cei doi, chiar în mașină. Iată ce a avut acesta de spus:

„Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis <<Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?>>. M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis <<Băi, boss, oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe>> și am plecat”, a mai povestit Pepe.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Oana Zăvoranu crede că Tudy a fost plătit să o despartă de Pepe

Ulterior, Oana Zăvoranu s-a despărțit de bărbatul cu 15 ani mai tânăr cu care îl înșela pe Pepe și mai mult, crede că el a fost plătit să facă acest lucru.

Acest băieţaş, în momentul în care m-a văzut clar despărţită şi s-a asigurat că eu nu mai am cum să mă întorc, s-a speriat brusc, s-a dat pierdut. Nu l-aş recomanda pe Tudy nimănui, este un tip care stă pe chat, pe Facebook şi cam atât. Şi cred că, de ce nu, pentru o sumă de bani poate să sucească capul fetelor. Ceva nu a fost curat cu acest Tudy. Nu m-a iubit, a urmărit doar să-mi facă rău, dar eu sunt convinsă că Dumnezeu este sus şi nu ştiu cât de fericit este, pentru că e cel mai mare păcat să te dai că iubeşti pe cineva doar pentru a distruge. Faptul că nu ai nicio remuşcare că ai despărţit doi oameni care se iubeau ca nebunii şi să nu ai niciun resentiment…Pentru mine el nu a existat în viaţa mea”, a încheiat Oana Zăvoranu.

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com