CUM A REACȚIONAT ALEX LEONTE LA AUZUL ZVONURILOR DESPRE THEO ROSE ȘI BOGDAN DE LA PLOIEȘTI

În ultima perioadă, au tot existat zvonuri potrivit cărora între Theo Rose și Bogdan de la Ploiești ar fi mai mult decât o relație profesională. Alex Leonte, iubitul artistei, a reacționat și a făcut o postare ironică după toate speculațiile din mediul online.

De mai bine de patru ani, Theo Rose și Alex, nepotul lui Nea Mărin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă… după ce a lansat o piesă cu Bogdan de la Ploiești au început să apară și zvonurile. Observâd chimia dintre ei, fanii s-au gândit că de fapt este ceva mai mult între Theo și manelist.

După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat. Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut  mișto.

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa… dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex”, a povestit Theo Rose.

Cum a reacționat Alex Leonte

Ulterior, lucrurile au luat o turnură urâtă. Alex Leonte a început să primească diverse mesaje de la internauți, în care îi ”sugerau” acestuia să o lase să fie fericită cu Bogdan de la Ploiești. Conștient fiind de faptul că nu se întâmplă nimic între iubita lui și manelist, nepotul lui Nea Mărin a avut o idee inedită.

Ca să le dea peste nas răutăcioșilor, împreună cu Theo și Bogdan, Alex a făcut un TikTok haios

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .
@bogdandelaploiesti.haz

@hereistheorose Raspunsu anului 🙋🏻‍♂️☹️

♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com