Cum a reacționat, de fapt, prințul William când a aflat de Harry și Meghan Markle. Secretul a fost dezvăluit

Relația dintre prințul William și fratele său mai mic, Harry s-a stricat în momentul în care cel din urmă a început o relație cu actrița Meghan Markle. Ceea ce nu părea a fi prea serios s-a transformat într-o cerere în căsătorie, iar în scurt timp Meghan a intrat în Familia Regală Britanică.

a

Cum a reacționat prințul William când a aflat de iubita lui Harry

O carte recent lansată, care conține detalii interne din viața de la palat reproduce discuția dintre fiii prințesei Diana în septembrie 2017. Atunci prințul Harry i-a adus la cunoștință fratelui său mai mare că are de gând să o ceară în căsătorie pe Meghan Markle.

De ce vrei să grăbeşti lucrurile?, i-a spus William lui Harry

Cine dracului te crezi?!, i-a replicat Harry, deranjat că nu este lăsat să facă ce vrea.

Conflictul dintre cei doi prinți a escaladat, iar William a făcut tot posibilul să-l facă pe Harry să se răzgândească. A încercat să-și găsească aliați împotriva lui Meghan și în acest fel, Harry începuse să se enerveze pe orice avea un comentariu cât de mic la adresa iubitei lui.

Toate aceste informații apar în cartea lui Christopher Andersen care se numește Brothers and Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan. Se pare că autorul se mândrește cu mai multe surse, printre care și una de la palat, o persoană care știe dedesubturile relației dintre cei doi frați.

Ce i-a spus William tatălui său după ce s-a certat cu Harry

William a fost dezamăgit de faptul că Harry a decis să se căsătorească pe repede înainte cu o actriță divorțată pe care ar fi cunoscut-o la un blind date. Potrivit acelorași surse, fiul cel mare al regretatei prințese Diana a stat de vorbă cu tatăl lui, Prințul Charles, și i-a spus că obsesia lui Harry pentru această Meghan este ceva ce nu mai văzuse până atunci.

Cel mai tare l-a supărat pe William faptul că din cauza actriței și-a pierdut cel mai bun prieten, și anume fratele său.

Între timp, relațiile dintre cei doi frați s-au mai apropiat, însă în continuare Harry locuiește în SUA cu noua lui familie, după ce a renunțat la atribuțiile regale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com