CUM A REACŢIONAT GINA PISTOL ATUNCI CÂND A VĂZUT CĂ SMILEY ESTE TESTAT ANTI-DROG. VEDETA ANTENA 1 A ÎNCERCAT SĂ-ȘI ASCUNDĂ SARCINA

Smiley a fost ieri amendat pe Autostrada Soarelui. Iată cum a reacționat iubita sa, Gina Pistol, atunci când a văzut că artistul este testat anti-drog.

Aflat ieri pe Autostrada Soarelui, Smiley a fost oprit de autorități. Artistul a fost sancționat cu o amendă pentru că avea viteza de 153 km/h.

De asemenea, a fost testat și pentru consumul de droguri, procedură totalmente nouă pentru Smiley, care s-a dovedit stângaci în a folosi aparatul.

Gina a încercat să își ascundă sarcina

În timp ce iubitul său discuta cu polițiștii, Gina Pistol a zâmbit, iar mai apoi s-a implicat puțin în discuția avută cu organele legii și cu presa. Vedeta a preferat să își țină mâinile încrucișate deasupra abdomenului, probabil pentru a-și proteja sarcina. Mai mult, blondina a stat turcește, cu picioarele flexate, însă nu și-a dat jos centura de siguranță nicio clipă. 

La un moment dat, artistul este întrebat „De unde vii la ora asta?”, aluzie la titlul unei piese celebre pe care a lansat-o acum câțiva ani. Vizibil amuzat, solistul a răspuns imediat: „Serios, mă întrebi asta?”. 

Pentru că filmarea cu „pățania sa” a apărut deja în presă, Smiley a vrut să își liniștească fanii și să le povestească exact ce s-a întâmplat. Așa că artistul a postat pe rețelele de socializare nu mesaj în care vorbește despre cum s-au desfășurat lucrurile. Mai mult, acesta și-a sfătuit fanii să nu îi urmeze exemplul și să conducă responsabil.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur ca am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor.”, a scris Smiley.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com