CUM A REACȚIONAT O FEMEIE CU 40 DE PISICI ÎN APARTAMENT, DUPĂ CE VECINII S-AU PLÂNS DE MIROS: „SUNTEȚI NIȘTE MINCINOȘI”

O femeie care ține în apartament peste 40 de pisici a avut o reacție neașteptată atunci când vecinii săi s-au revoltat pe acest aspect.

Vecinii unei femei ce ține în apartament peste 40 de pisici s-au revoltat pe aceasta, pe motiv că nu mai pot suporta mirosul greu care vine din imobilul ei. La toate aceste acuzații, femeia a avut o reacție neașteptată.

Proprietară pisici: În proprietatea mea personală este dreptul meu să am ce doresc. Instanța a fost plătită să facă acea decizie, deoarece mirosul nu vine de la pisicile mele.
Reporter: Ce faceţi cu atâtea pisici, le vindeţi?
Proprietară pisici: Nu, doamnă!

Vecină: “Am ajuns să stăm cu cârpe pe sub uşă, ca să putem să trăim în casa noastră!

Ceartă între proprietara pisicilor și vecini: 

 În primul rând nu putea să stăm de miros, vara!
– Nu este adevărat ! Este o mare minciună !
– Dacă e o minciună, eu vă spun decât atât: lăsaţi oamenii să între să vadă minciună !
– Nu vreau să aud ce părere aveţi dumneavoastră! Deci nu mă interesează! Sunteţi mult inferioară!
– Păi normal, dacă nu am 100 de pisici, sunt inferioară !
– Aveţi dreptate!

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

– Ne interesează, că nu mai putem să trăim, nu mai putem să deschidem uşile de la apartamente! De aia ne interesează!
-Sunteţi sunteţi nişte mincinoşi!

Oamenii legii nu au luat nicio măsură

În urma celor întâmplate, oamenii legii nu au luat niciun fel de măsură în vederea rezolvării problemei care îi deranjează atât de mult pe locatari. Hotărârea instanţei a rămas pe hârtie, pentru că nicio autoritate nu o pune în practică.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com