CUM A REACȚIONAT UN TURIST DIN DUBAI, ATUNCI CÂND A VĂZUT-O PE LOREDANA CHIVU POZÂND SEXY, PE PLAJĂ. NICI EI NU I-A VENIT SĂ CREADĂ

Loredana Chivu face ce face și mai bifează o vacanță de lux! Blondina se află în Dubai, acolo unde soarele încălzește plajele pe care își etalează milionarii figurile și unde opulența este la ea acasă.

Așa cum ne-a obișnuit deja pe toți, Loredana Chivu nu încetează să surprindă, iar atunci când este rost de mers la plajă, îmbracă cele mai sexy costume de baie, pentru a atrage atenția tuturor. Ei bine…aproape pe-a tuturor, căci un turist din Dubai a fost lăsat „rece” de focoasa blondină.

Pentru că rețelele de socializare sunt extrem de importante pentru Loredana Chivu, aceasta nu uită niciodată să-și țină fanii la curent cu lucrurile pe care le face. A plecat în Dubai, așa că era cazul să le arate tuturor cât de sexy poate să fie pe plajă. A îmbrăcat un costum de baie super hot și s-a pus în genunchi pe nisip, așteptând să fie pozată.

Deși este obișnuită să atragă atenția tuturor bărbaților, un turist nici măcar nu a băgat-o în seamă. Silicoanele blondinei, fundul bombat și atitudinea ei de divă sunt lucrurile care l-au lăsat rece pe bărbatul care a văzut-o pe Loredana Chivu pozând sexy, așa că, nefiind impresionat, s-a întors cu spatele și și-a văzut de treaba lui.

Este sau nu însurat milionarul care îi face cadouri de lux?

Cine este afaceristul din Arad care-i face cadouri Loredanei? O mașină de nu mai puțin de 380.000 de euro și-a achiziționat, de curând, Loredana Chivu, iar zvonurile au început să curgă. Un bărbat misterios i-ar fi făcut spectaculosul cadou, mașina visurilor! În platoul de la Antena Stars, Loredana a ținut să spună, din start, că bărbatul nu este însurat, așa cum s-a vorbit pe la colțuri.

„Există mai mulți pretendenți în viața mea. Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relație serioasă. Momentan, încă tatonăm terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soț, îl iau de mână și îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat. Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulți bărbați. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a declarat Loredana Chivu.

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com