Cum arată acum băiatul care, la 10 ani, cântărea 200 de kg? În doi ani s-a transformat complet

Arya Permana din Indonezia este cel mai gras copil din lume. Din cauza greutății extrem de mari băiatul a avut multiple probleme de sănătate. Medicii erau de părere că dacă nu slăbește poate muri din cauza kilogramelor.

Cât a slăbit cel mai gras băiat din lume

La 13 ani Arya era cel mai gras copil din lume, cântărea aproape 200 de kilograme. În ciuda faptului că s-a născut un copil cu o greutate normal, pe parcursul anilor a început să se îngrașe brusc. Băiatul avea poftă de mâncare continua și ajungea să mănânce și cinci mese consistente pe zi. Devenise prea gras pentru a se deplasa fără ajutor, nici măcar nu se putea odihni pentru că risca să se sufoce.

După mai multe vizite la medic și un regim strict băiatul a ajuns la o greutate aproape de normal. Arya a reușit să slăbească 89 de kilograme. Dovadă îi sunt și hainele care acum îi atârnă de pe el. Arya mănâncă sănătos, merge timp de 6 minute la fiecare câteva ore, înoată și ridică greutăți zilnic.

” Sunt extreme de fericit. Nu pot să-mi exprim fericirea în cuvinte. E atât de plăcut că m-am întors la școală. Toată lumea mă place. Profesorii mă tratează foarte frumos. Mi-am făcut multi prieteni și se comporta frumos cu mine. De asemenea, mă pot juca cu ei. E atât de palpitant”, a spus Arya.

Prin ce a trecut Arya de-a lungul timpului

După ce povestea lui Arya a devenit cunoscută, părinții lui încercând cu disperare să-l salveze de la moarte, doctorii de la spitalul Hasan Sadikin i-au venit în ajutor. Ei l-au monitorizat și i-au investigat starea în care se afla corpul său, timp de o săptămână și, luând în considerare că n-au găsit au anormalitate fizica de proporții, i-au impus o dieta strașnică și un program activ.

La școală băiatul nu încăpea în nicio bancă, nu se putea juca cu copii. Era nevoit să stea pe jos pentru că nimic nu îi susținea kilogramele. Școala a fost nevoită să nu îl mai primească la cursuri. În prezent copilul a ajuns la o greutate aproape de normal. Merge la cursuri, se joacă cu ceilalți copii, duce o viață normală.

Sursa: redactia.ro

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitat special : Violeta Popa Psihoterapeut 💥 Subiectul Emisiunii: Dependenta emotionala la adulti.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com