Cum arată acum copilul de suflet al lui Gigi Becali? Marian Ursea a devenit erou

Cine este copilul de suflet al lui Gigi Becali_

Cum arată acum copilul de suflet al lui Gigi Becali? Gigi Becali este cunoscut pentru faptele sale bune și pentru mila pe care o are față de persoanele sărmane. Marian Ursea este copilul de suflet al omului de afaceri, acesta luându-l sub aripa lui. Cum trăiește în prezent Marian și cum a ajuns să fie protejatul lui Gigi Becali?

Cum arată acum copilul de suflet al lui Gigi Becali? Marian Ursea a devenit eroul a două surori

Cine este copilul de suflet al lui Gigi Becali? Gigi Becali a reușit să schimbe multe vieți de-a lungul timpului. Omul de afaceri le-a întins o mână de ajutor persoanelor nevoiașe care aveau nevoie de un adăpost sau de bani. Printre aceștia se numără și băiatu, în vârstă de 13 ani care a fost salvat de finanțatorul de la FCSB. Cine este copilul de suflet al lui Gigi Becali? Marian Ursea a devenit copilul de suflet al lui Gigi Becali. Acesta avea doar 13 ani, în 2012 când Gigi Becali a decis să-l ajute. Marian era crescut de bunica sa, fiind orfan de părinți. Mama sa l-a abandonat, iar tatăl său s-a sinucis, spânzurându-se.Când a auzit povestea lui, omul de afaceri a decis să-l ajute și să-l crească ca pe propriul său fiu.

Becali a fost emoționat când a văzut că Marian trăia alături de bunica sa într-un bordel mic și întunecat. La scurt timp, latifundarul din Pipera a dat ordin să se construiască o casă frumoasă pentru Marian, a mobilat-o și a angajat o femeie să aibă grijă de el și bunica sa. „De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, i-a promis Gigi Becali lui Marian Ursea.

Cum arată Marian Ursea la 20 de ani?

În cei șapte ani, Marian a reușit să-și continue studiile, să își găsească un loc de muncă și să-și găsească și o iubită. Potrivit Spynews.ro, acestuia îi place să cânte muzica populară, făcând parte dintr-un ansamblu muzical. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a declarat Marian.

De asemenea, Marian a devenit și el erou pentru două surori care locuiau chiar lângă el. Acestea aveau probleme mari cu un recidivist care nu le lăsa în pace. Într-o seară, după ce a auzit țipetele acestora, copilul de suflet al lui Becali a chemat imediat poliția. Din nefericire, acesta a fost lovit de fostul pușcăriaș chiar în fața agenților veniți la locul faptei. Ulterior, Marian a declarat că se teme pentru viața sa și pentru căminul său. ”Mă tem că îmi pot găsi casa scrum. Mai demult, mi-a băgat mâna în gât, când mergeam pe stradă, dar au intervenit nişte vecini”, a mai spus Marian Ursea.

De asemenea, Marian încearcă și el să le ofere ajutor celor nevoiași, așa cum poate. Anul trecut, acessta a organizat o strângere de fonduri pe pagina sa de Facebook pentru copiii neajutorați. În ceea ce privește viața sentimentală, Marian are o relație cu o fată minunată, Mihaela, care lucrează la o cofetărie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com