Cum arata acum fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. Tanarul va frange inimi cu asemenea corp

Daniel Pavel si fiul lui sau se afla in aceste momente in vacanta unde se bucura impreuna de mare si de soare.

a

Dupa terminarea competitiei Survivor Romania 2021, Daniel Pavel a dezvaluit faptul ca va pleca intr-o vacanta alaturi de fiul lui pentru ca dorul a fost prea mare cat timp au stat separati si merita a recupereze timpul pierdut.

Prezentatorul Survivor Romania 2021 a si postat cateva imagini noi cu fiul sau din vacanta si se pare ca nu exista niciun dubiu in legatura cu faptul ca cei doi se aseamana la fizic, insa cel mai mult in ce priveste pasiunea pentru sport.

Si fiul sau are corpul foarte bine lucrat si la un moment dat daca cei doi nu si-ar arata fetele, nu ai sti care este fiul si care este tatal.

Daniel Pavel a si dezvaluit ca si fiul lui acum in varsta de 16 ani esyte pasionat de sport, iar el l-a si indrumat in acest sens.

Este elev al Liceului Francez de la Viena și, împreună cu mama lui, cu care avem o relație cordială pentru beneficiul maxim al băiatului, l-am dat la sport de mic. Spre deosebire de mine, știe să schieze și să patineze. Dar tot sporturile de apă sunt pe locul întâi, și aici cred că l-am influențat și eu.

A venit în Austria, cu mama lui, prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma, la scurtă vreme după ce am ajuns eu la Viena.

Vorbitor de germană, franceză și engleză, pe lângă română, am considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el.

Oricum ar fi studiat într-un astfel de oraș la facultate. Ce este foarte interesant este că bate în el o inimă de român sadea, valah autentic, și sunt convins că va trăi de la un moment încolo în spațiul românesc, aducând cu el experiența internațională,” a declarat Daniel Pavel in urma cu ceva timp pentru revista viva.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com