Cum arată acum mama lui Ionuț Anghel, băiețelul de 4 ani care a fost ucis de câinii maidanezi! Au trecut 7 ani de la tragedia din cartierul Tei

În urmă cu 7 ani, un copil își vedea moartea cu ochii, după ce câinii maidanezi au sărit la el și l-au sfâșiat.

În anul 2013, Ionuț Anghel și fratele său se jucau pe un teren privat din apropierea Parcului Tei din Capitală. Băiețelul de 4 ani a fost sfâșiat de câinii maidanezi în acea zi, iar fratele său a reușit să scape cu viață. Copiii au ajuns pe terenul respectiv, după ce au fugit de lângă bunica lor, din Parcul Tei.

Acum, în 2020, familia lui Ionuț încă suspină după fiul lor. Nu trece nicio zi în care să nu își amintească de Ionuț, copilul vesel de 4 ani care adora să se joace cu fratele lui mai mare, și nici durerea din sufletul lor nu va trece prea curând.

După trei ani în care părinții copilului sfâșiat de câinii maidanezi s-au judecat în tribunale, în anul 2016 familia Anghel a avut parte de dreptate. Constantin C., administratorul firmei Tei Rezidenţial, care deţinea terenul unde a fost ucis, în 2013, Ionuţ Anghel, a primit trei ani cu executare. Inițial, bărbatul nu înțelesese ce se întâmplă, așa că a fost nevoit să primească explicații de la avocat. Curtea de Apel București ar mai fi decis și o despăgubire de 2.4 milioane de euro pentru familie. La început, administratorul fusese condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la trei ani de închisoare cu suspendare, însă judecătorii au decis definitiv ca bărbatul să execute pedeapsa pentru ucidere din culpă, arată EVZ.

Mama lui Ionuț s-a declarat atunci, în 2015, nemulțumită de decizia magistraților, spunând că pedeapsa cu suspendare ar fi prea blândă pentru administrator: „Pedeapsa cu suspendare mi se pare prea blândă. După moartea lui Ionuţ, viaţa noastră a fost un calvar. Trăim o suferinţă continuă şi nimeni nu ştie ce e în sufletul meu de la acea tragedie”.

În prezent, familia lui Ionuț încearcă să meargă mai departe, dar cu un gol imens în suflet, pe care îl vor purta toată viața. A fost, este și va fi greu să trăiești cu o piatră pe inimă pe care știi că nu o vei putea îndepărta niciodată. Dar familia Anghel încearcă să își mențină un tonus pozitiv, ba chiar și călătoresc, semn că încearcă să fie pozitivi și să își vindece sufletele.

Familia Anghel a primit amenințări

Administratorul proprietății private a primit 300.000 de lei amendă penală. Singurul lucru pe care bărbatul a reușit să îl mai spună la ieșirea de la Curtea de Apel București a fost că îi pare rău.

„Apelul nostru s-a materializat. Această decizie este un semnal de alarmă, pentru a nu se mai întâmpla şi altora ca noi. Jumătate din banii pe care îi vom primi, vor merge la Andrei, el va decide ce va face cu banii când va fi mare. Apoi vom scoate o a doua carte, una este deja scrisă, dar nu am făcut-o publică. Avem multe proiecte, vom vedea cum le vom putea realiza”, a spus atunci tatăl lui Ionuț.

„Deşi am primit de nenumărate ori ameninţări de la iubitorii de animale, sper să nu ajungem în situaţia în care să fim forţaţi să plecăm de aici”, a spus bărbatul.

Firul tragediei – 2 septembrie 2013

În data de 2 septembrie 2013, în jur de ora 11.30, băiețelul de 4 ani a fost ucis pe o proprietate privată din cartierul Tei, în timp ce se juca cu fratele lui mai mare cu doi ani. Cel din urmă a reușit să scape din ghearele morții, pe când Ionuț a sfârșit sfâșiat de câinii maidanezi. Un medic legist de la INML a declarat că singura zonă în care băiețelul nu avea plăgi erau tălpile.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com