Cum arată casa în care a copilărit Vulpița? Un internaut o acuză: „A început să aibă aere de mare divă…”

Soția-Vulpiță a devenit un adevărat fenomen ca urmare a apariției sale în emisiunea „Acces Direct”. Și-a expus viața personală la televizor, iar milioane de români au judecat-o. Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat demoralizată și a perseverat pe micile ecrane. Așa a ajuns să aibă venituri din apariții TV și din… melodii lansate, căci Vulpița s-a apucat și de cântat.

Vulpița de la sărăcia din Blegești la vedetă în platoul „Acces Direct”

A început prin a-și expune infidelitățile din mariajul cu Viorel Stegaru și a ajuns prin a fi vedetă a trustului. În fiecare zi, poartă ținute semnate de branduri celebre și petrece ore în șir în cabină la machiaj. Foștii consăteni nici nu o mai recunosc pe Vulpița, dat fiind schimbarea fizică prin care a trecut în ultimele patru luni.

vulpita
Vulpița a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Și-n timp ce unii o admiră pentru transformarea ei, alții o critică, menționând că a uitat de unde a plecat. Aceștia i-au atras atenția, în mediul online, că și-a uitat părinții de când este vedetă Antena 1. Vulpița le-a demonstrat, însă, că nici vorbă de așa ceva. Cum s-au ridicat restricțiile de circulație, tânăra însoțit de soțul ei s-au îndreptat către părinții Vulpiței.

Cum arată casa în care a copilărit Vulpița

Cu ocazia întrevederii dintre Vulpița și părinții săi, fanii internauți au putut sesiza și casa sărăcăcioasă în care și-a trăit copilăria Vulpița. Aceștia au văzut că tânăra a spus adevărul când a povestit că a decis să se căsătorească cu Viorel Stegaru pentru a scăpa de sărăcia lucie în care trăia.

vulpita casa
Vulpița și părinții ei

Chiar și așa, au fost voci care i-au criticat comportamentul Vulpiței, mai ales de când s-a „învățat cu viața de vedetă”: „Pentru părinții Veronicăi tot respectul, dar nu pot zice același lucru despre ea. A început să aibă aere de mare divă pe banii Acces Direct, e obraznică și asta nu este bine… Să revină cu picioarele pe pământ…”, a fost părerea unui internaut.

Sursa: redactia.ro

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com