Cum arată casa lui Liviu Vârciu. Artistul se laudă cu o vilă de sute de mii de euro

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul cântăreț si actor este un bărbat împlinit, cu o familie minunată, care a reușit să-și îndeplinească și una dintre cele mai mari dorințe: aceea de a avea o casă, de care este foarte mândru.

a

Liviu Vârciu, imagini cu casa visurilor sale

Liviu Vârciu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebrul artist are trei copii frumoși, o femeie minunată lângă el și se poate declarat un bărbat împlinit. Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și poate spune că are tot ce își dorește

Una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost să aibă propria lui casă, lucru pe care l-a și reușit. După patru ani de muncă, în sfârșit a finalizat lucrările și se poate lăuda cu o vilă pe cinste. A făcut multe sacrificii pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, dar orice efort a meritat.

De curând, vedeta de la Antena 1 a postat câteva fotografii în mediul online pentru a le arăta și fanilor cum arată în interior vila sa.

Casa este cu adevărat una extrem de reușită și se vede că a investit mult în ea. Are cinci dormitoare, toate amenajate după propriul plac, iar la subsol a amenajat o sală de cinema cu o capacitate de opt locuri.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu la televizor.

Vârciu, recunoscător lui Nea Marin

Vârciu recunoaște că i-a fost foarte greu să-și construiască o astfel de casă, având în vedere că este una mare și extrem de costisitoare. Vedeta le este foarte recunoscătoare celor care l-au ajutat, pentru că știe că fără ei nu ar fi reușit.

Liviu îi mulțumește ori de câte ori are ocazia bunului său prieten nea Marin, care l-a ajutat mereu când a avut nevoie. Acesta i-a împrumutat chiar 50 de mii de euro pentru a achita mai multe cumpărături pentru casă. Când a avut cea mai mare nevoie, nea Marin s-a oferit să îl ajute pe cel pe care îl consideră fiul lui adoptiv.

“M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a mai spus Liviu Vârciu.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com