Cum arată în prezent fiul Romaniței și-al lui Adrian Iovan?

Avea doar 9 ani când și-a pierdut tatăl în urma teribilului accident aviatic din Apuseni. De atunci, Albert s-a transformat într-un adevărat adolescent, care îi seamănă perfect regretatului lui tată.

a

Albert, orfan de tată la 9 ani

Deși părinții lui erau divorțați la acea vreme, Albert nu era privat de dragostea de tată. Pilotul Adrian Iovan era prezent în viața băiatului lui și nu rata nicio sărbătoare pentru a-i fi alături. Sărbătorile din anul acesta l-au prins din nou singur, împlinindu-se aproape șase de ani de când tatăl său s-a stins în urma unui accident aviatic.

Albert nu mai este acum un copil, ci un adolescent în toată regula. Bine dezvoltat, blonduț și tare chipeș, micuțul îi seamănă perfect tatălui său. Albert a fost surprins de paparazzi Cancan în mall, alături de mama sa, iar transformarea este mai mult decât vizibilă.

Fiul Romaniței și-al lui Adrian Iovan, un adolescent în toată regula

Mult mai înalt decât mama sa (fostă manechin), Albert este un puști tare chipeș. Semn clar că mama lui are mare grijă de el și vrea ca fiul ei să fie în pas cu moda. Atenție pe care o merită de deplin dacă ținem cont că este un adolescent model. Este pasionat de științele exacte, ba are chiar înclinații și către desen și literatură. În plus, este practicant al mai multor sporturi: scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate și echitație.

Așa arată acum fiul Romaniței și-al lui Adrian Iovan

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com