CUM ARATĂ, ÎN PREZENT, MIRELA STOIAN. „LILA” DIN VACANȚA MARE S-A ÎNGRĂȘAT ȘI ESTE DE NERECUNOSCUT. FOTO

Lumea o cunoaște pe Mirela Stoian încă din anul 1998, atunci când a debutat alături de grupul de divertisment Vacanța Mare. Personajul „Lila”, plin de naivitate și fără prea multă școală a făcut deliciul telespectatorilor, iar replica „Fă, mămică”, adresată către Leana (Mugur Mihăescu, n.r.) va dăuinui veșnic în memoria tuturor fanilor emisiunii care s-a filmat în Sadova.

În anul 1998, grupul Vacanța Mare se lansa pe micul ecran și avea să cunoască rapid succesul, pe toate planurile. Personajul „Lila” a fost unul extrem de îndrăgit și cu siguranță telespectatorii nu au uitat-o pe Mirela Stoian, fata naivă, fără prea multă școală, care era extrem de amuzantă.

Anii au trecut, grupul de divertisment s-a destrămat, iar Mirela Stoian s-a schimbat foarte mult. În prezent, actrița s-a îngrășat și este de nerecunoscut. Pe pagina sa de Facebook, rar postează imagini cu ea, axându-se, mai mult, pe tot felul de postări ce țin de film și actorie, dar și lucruri motivaționale.

Mirela Stoian a avut grave probleme financiare

Dupa terminarea show-ului Vacanța Mare, Mirela Stoian nu a reușit să mai apară într-un proiect notabil și chiar a recunoscut că din acest motiv a avut grave probleme financiare.

A fost aspru judecată de foștii săi colegi, iar în acel moment Mirela Stoian a decis să se retragă definitiv din viața publică. Fiica ei însa, a fost încă de mică pasionată de actorie și și-a dorit dintotdeauna să-i calce pe urme. Mirela s-a împotrivit cu înverșunare, dar fata și-a urmat visul și chiar a intrat la UNATC cu felicitări.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com