Cum arăta Klaus Iohannis în tinerețe. Imagini unice cu Președintele României

Președintele Klaus Iohannis a postat câteva fotografii din tinerețe pe site-ul său de campanie. Șeful statului povestește cum a copilărit el pe străzile orașului pe care ulterior, a ajuns să-l conducă.

Imagini inedite cu Președintele României

Klaus Iohannis a postat câteva imagini din tinerețe pe site-ul său de campanie iohannis.ro, alături de care a dezvăluit câteva din amintirile copilăriei pe care le-a petrecut pe străzile centrului vechi din orașul Sibiu, oraș pe care ani câțiva ani mai târziu, a ajuns să-l conducă.

„Am crescut pe străzile vechi, din apropierea Centrului istoric. Nu cred să fie zid sau cotlon pe care să nu-l fi descoperit atunci. Erau vremuri în care copiii încă puteau să alerge liberi pe străzi, fără să fie nimeni îngrijorat că li s-ar putea întâmpla ceva. Și niciodată nu s-a întâmplat nimic, cu niciunul dintre noi. În afara acestui sentiment de bucurie și de libertate, nu-mi amintesc foarte multe lucruri din copilărie.”

De asemenea, cei care administrează contul președintelui au postat și o prezentare unde oferă date succinte din viața lui.

Cum arătau soții Iohannis în tinerețe

Carmen Iohannis în vârstă de 59 de ani este căsătorită de 30 de ani cu președintele României, Klaus Iohannis.

Prima Doamnă l-a cunoscut la vârsta de 22 de ani pe Klaus Iohannis, iar șapte ani mai târziu cei doi s-au căsătorit. Klaus Iohannis povestea că a cunoscut-o pe soția sa într-o excursie.

Ne-am cunoscut în excursie, unde am plecat cu prietenii de liceu. Fiecare mai aducea noi prieteni şi aşa a venit soţia mea în grupul nostru, cu nişte prieteni comuni„, povestea Klaus Iohannis.

După absolvirea facultății, cei doi au lucrat ca profesori, iar după anul 1989, au predat la liceele în care fuseseră elevi. În prezent, Carmen Iohannis este profesoară de engleză.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com