Cum arăta Loredana Groza când a terminat liceul. Înainte de bac umplea stadioane

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Blondina pare să nu simtă trecerea anilor și arată din ce în ce mai bine. 

Cum arăta Loredana Groza când a terminat liceul

Loredana Groza este cunsocută prin faptul că mereu a reușit să rămână în prim-plan, să țină topurile muzicale și să apară pe micul ecran. Solista, în vârstă de 50 de ani, a pus pe Facebook o pzoă cu ea din perioada liceului, alături de o mărtusire emoționantă cu privire la acea perioadă.

‘Ani de liceu. Poza de absolvire… 18 ani tocmai împliniți. Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan, câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane, Polivalenta din București era sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc, «Buna seara, iubite», record neegalat încă. Toate astea în timpul unui regim comunist, atunci la apogeu. Când am făcut poza, tocmai ce-mi sărbătorisem majoratul dupa un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu două zile înainte, ca să dau Bacu’’, a scris diva în dreptul fotografiei.

Loredana Groza a trăit cu lipsuri

Loredana Groza nu a cunoscut succesul dintotdeauna. până să ajungă la succesul de acum, dva a știut ce sunt lipsurile. Ba chiar a atrăit și cu un leu pe zi. Solista și-a așternut aceste momente în scris, în cartea “Sentimente”, pe care a lansat-o pe 26 noiembrie 2016.

”La repetiţiile pentru concursul «Steaua fără nume» (n.r. avea doar 14 ani pe atunci), erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal”, a scris Loredana în carte.

Vedeta a vorbit și despre momentul care i-a definit întreaga carieră, și anume întâlnirea cu regretatul compozitor Adrian Enescu, care  a decedat în august 2016.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

”Mi-a cerut să dau o probă. Nu mi s-a făcut frică, eram doar puţin agitată. Mi-a pus un cântec, să îl ascult de 2–3 ori, mi-a aşezat în faţă textul şi apoi a zis: «Hai, înregistrează!» Cântecul era «O inimă de 16 ani». Un cântec foarte dificil! După ce am tras prima dublă, m-a oprit, a reascultat şi a zis: «Eşti genială». M-am înmuiat, toată adrenalina s-a domolit şi m-am relaxat. L-am auzit cum îmi spune: «Uite, ştii ce? Vreau să fac un album cu tine!», povesteşte vedeta în cartea ei. Şi aşa a luat naştere albumul “Bună seara, iubite”, cel mai bine vândut album din muzica românească (peste 1,5 milioane de copii), înregistrat în 1987.

Originară din Oneşti, solista se trage dintr-o familie modestă, cu frică de Dumnezeu. Tatăl, Vasile Groza, este scriitor de cărţi pentru copii, iar mama, Leonida Groza, a fost învăţătoare în oraş. „După «Steaua fără nume», ne-a venit rândul să ne luăm televizor color. Până atunci, ne uitaserăm la concursurile cu ea la unul alb-negru. Pe vremea aceea, te înscriai pe o listă la magazin şi aşteptai să sosească de la Chişinău televizoarele color. Când Lori a mers la Festivalul de la Mamaia (n.r. 1986), aveam televizor color, o mare realizare în acele vremuri”, mărturisește mama Loredanei Groza, în carte.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com