Cum arată Maria Ciobanu fără straie populare. Artista s-a pozat alături de soțul și fiica ei

Maria Ciobanu nu mai locuiește în România, și deși îi lipsește publicului român, duce o viață frumoasă alături de familia sa în America. Îndrăgita interpretă de muzică populară a spus, și nu o singură dată, că are în vedere să se întoarcă în țară pentru că nu vrea să moară pe pământ străin. Maria Ciobanu este foarte legată de România, dar de câțiva ani, pentru starea ei de sănătate, s-a mutat la fiica ei care locuiește în America.

a

Cum arată Maria Ciobanu fără straie populare

Celebra interpretă de muzică populară petrece timp frumos alături de soțul și fiica ei, în America. A renunțat la straiele populare, dar a optat pentru o ținută elegantă în două culori. Acum, Maria Ciobanu are părul scurt, poartă breton și un machiaj care îi pune în evidență trăsăturile. Artista zâmbește larg și pare foarte fericită. Nici nu ar putea fi altfel, alături de bărbatul care îi este alături de o viață și lângă fiica ei iubită.

Cum arată Maria Ciobanu fără straie populare. Artista s-a pozat alături de soțul și fiica ei

Maria Ciobanu: mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus

Maria Ciobanu locuiește de câțiva ani în Statele Unite ale Americii, dar se întoarce în România, uneori, pentru a-și vedea restul familiei. Chiar dacă îi este bine în SUA, interpreta de muzică populară a spus clar că nu vrea să rămână acolo pe vecie. Iată ce declara în urmă cu ceva timp:

Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu, spunea artista.

În urmă cu ceva timp, fiul Mariei Ciobanu, Ionuț Dolănescu, spunea că artista are o bronșită care o supără, iar clima din Statele Unite ale Americii o ajută să se simtă mai bine. Atunci, Dolănescu mai spunea că își dorește să o aducă pe mama lui Perșinari, unde este așteptată de nepoți.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com