Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Artistul: „Am avut noroc”

Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est a trecut prin momente cutremurătoare înainte de sărbători, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. La finalul lunii noiembrie, Mihai a fost internat la Terapie Intensivă în Spitalul Municipal Medgidia, unde a stat aproape trei săptămâni, după care a fost mutat în secția Internă, unde a fost ținut despre observație. Cum se simte Mihai acum?

Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Artistul: „Am avut noroc”

Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a avut parte de momente dramatice după ce a fost infectat cu noul coronavirus la finalul lunii noiembrie. Artistul s-a zbătut între viață și moarte, după ce a stat trei săptămâni internat la Terapie Intensivă,ulterior fiind mutat în secția Internă. După multă răbdare și speranță, solistul de la 3 Sud Est s-a întors sănătos la familia sa, care s-a rugat neîncetat pentru sănătatea artistului. Mihai a vorbit despre această perioadă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. „Am avut o perioada în care era să plec din această lume. Am fost la limită. Prima dată am zis că e o simplă răceală, am dat-o cu paracetamol, cum face toată lumea, apoi am început să mă simt din ce în ce mai rău. Am zis ca e clar, fiind în pandemie, și asta e. Am mers, am făcut test, am ieșit pozitiv. Am chemat și salvarea, testul a ieșit tot pozitiv. Respiram din ce în ce mai greu.Aveam șanse la viață undeva la 5%. Alte probleme de sănătate nu știam să am. Probabil a fost ceva ascuns la plămâni. Răceli mici, ascunse, care, în timp, și-au spus cuvântul”, a declarat Mihai.

Mai mult, cântărețul i-a mulțumit doctorului Ion Alexie care s-a ocupat de protocolul de tratament, cu plasmă și medicamente.

Mihai Budeanu si sotia sa de 1 ianuarie

Cum se simte Mihai de la 3 Sud Est

Din fericire, solistul de la 3 Sud Est se simte bine în acest moment, petrecându-și sărbătorile de iarnă alături de familia sa. Mai mult, acesta a declarat că nu are sechele și încearcă în fiecare zi să facă câte o activitate. „În prezent, nu am nicio problemă. Sechele nu există, memoria merge bine. Încerc în fiecare zi să-mi găsesc ceva de lucru, plimbare, merg la magazin, urc scări, trebuie să-mi revin. O să mai las să treacă un timp pentru a merge la sală și pentru a-mi reveni total din punct de vedere fizic”, a mai spus Mihai.

Potrivit lui Mihai, pe tot parcursul spitalizării, colegul său, Laurențiu Duță a fost alături de el și l-a sprijinit necondiționat, motiv pentru care i-a mulțumit în direct. De asemenea, artistul le-a mulțumit și fanilor care i-au trimis mesaje de susținere, asigurându-i că se simte foarte bine. „Alături de mine a fost familie, au fost colegii. Laurențiu a ținut tot timpul legătura cu medicii, să fie sigur că e totul în regulă sau că nu-mi lipsește ceva. Am primit și multe mesaje de la fani. Le mulțumesc enorm. Toți acești oameni s-au rugat pentru mine”, a mai spus acesta.

SursaȘ redactia.ro

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com