Cum arată noua iubită a lui Ion Țiriac? Ioana Deleanu are 45 de ani și e președintele FRGR

Cum arată noua iubită a lui Ion Țiriac? Considerat în urmă cu ceva timp, cel mai bogat român din țară, Ion Țiriac a fost extrem de discret cu relațiile sale și în legătură cu viața sa de familie. Se pare că în prezent, milionarul ar avea o relație cu Irina Deleanu, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică.

a

Cum arată noua iubită a lui Ion Țiriac? Ioana Deleanu are 45 de ani și e preșdintele FRGR

Cum arată noua iubită a lui Ion Țiriac? Ion Țiriac a fost considerat în urmă cu câțiva ani, cel mai bogat om din România, dar cu timpul acesta a coborât două poziții, fiind întrecut de alți doi afaceriști. Cu toate că este cunoscut pentru felul cum a reușit să își crească averea, Ion Țiriac a știut să-și țină departe de ochii lumi, relațiile persoanele și problemele de familie. Potrivit ziare.com, afaceristul are o nouă relație, dar nimeni nu știe cine este și cum arată nouă iubită a lui Ion Țiriac. Irina Deleanu ar fi actuala iubită a fostului tenismen. Noua iubită a milionarului este Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică și are la activ trei divorțuri. În vârstă de 45 de ani, Irina Deleanu s-a afișat împreună cu Ion Țiriac, în cadrul mai multor restaurante din Capitală. Dintotdeauna relațiile de iubire ale lui Țiriac au fost un subiect important și multă lume era curioasă să afle cum arată noua iubită a lui Țiriac. Ei bine, se pare că la vârsta de 81 de ani, miliardarul trăiește o poveste de dragoste alături de Irina Deleanu. Conform aceleași surse, fostul sportiv îi face cadouri scumpe iubitei sale, bucurându-se de fiecare dată de prezența acesteia.

Deși are o funcție importantă, Irina este foarte activă pe rețelele de socializare, unde obișnuiește să posteze diferite fotografii în care își etalează silueta de invidiat. Noua iubita a lui Țiriac este o fostă sportivă de gimnastrică ritmică din România. Aceasta s-a restras din sport în 1993, iar la Jocurile Olimpice de vară din 1992, Irina Deleanu s-a clasat pe locul 6. De asemenea, un concurs anual de gimnastică ritmică cu numele ei, Cupa Irina Deleanu, are loc în București. În 2012, noua iubită a lui Ion Țiriac a fost suspendată de Federație Internațională de Gimnastică, pentru că a deteriorat reputația gimnastei cipriote Chrystalleni Trikomiti⁠.

Noua iubita a lui Ion Tiriac
Irine Deleanu, iubita lui Tiriac
Ea este iubita lui Ion Tiriac
Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică
Ion Tiriac si Irina Deleanu

Relațiile de iubire ale lui Ion Țiriac

În ultimii ani, Ion Țiriac a fost discret cu viața sentimentală, dar cu toate astea, fostul tenismen a avut multe cuceriri în tinerețe. Astfel, prin viața milionarului au trecut multe femei care i-au oferit momente frumoase. Când avea 26 de ani, Ion Țiriac s-a cuplat cu celebra campionă de handbal Victorița Dumitrescu, dar cea marea iubire a acestuia, se pare că a fost Erika Braedt, cea care a reușit să-l facă pe marele campion de tenis să spună DA. Iubirea lor nu a durat mult, la numai doi ani aceștia au divorțat din cauza infidelităților Erikăi. La acea vreme s-a spus că Erika l-ar fi înșelat pe Țiriac cu regizorul Sergiu Nicolaescu.

Ulterior, Țiriac a avut o relație cu americanca Miketta von Issenberg, cea care i-a dăruit și primul copil, pe Ion Ion Țiriac. Aceștia s-au despărțit, dar au rămas în relații bune de dragul copilului. Heather MacLachlan a fost singura femeie cu care miliardarul a avut cea mai lungă relație, aceasta durând opt ani. Mai târziu, Ion Țiriac s-a iubit cu Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană, care i-a dăruit doi copii, pe Ioana și Karim. Cei doi locuiesc în Monaco, alături de mama lor. Nadia Coroi și Adriana Ichim, sunt și ele fostele iubite ale milionarului.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com