Cum arată prima soție a lui Cătălin Crișan, la 10 ani de la divorț

Cătălin Crișan și Lucia Bubulac au fost căsătoriți timp de 14 ani. În urma mariajului au rezultat doi copii: Daria (19 ani) si Raris(16 ani). Însă, dragostea a ținut doar până în 2011. Atunci fetița lor în vârstă de 14 ani a încercat să îi împace, însă fără succes. Cei doi au divorțat și, deși niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre motivele separării, nu și-au vorbit ani de zile. În schimb, în 2014 cei doi au pornit un război prin intermediul presei. Se pare că cel de-al doilea divorț prin care a trecut Cătălin Crișan, i-a oferit ocazia fostei soții să spună public că cea de-a doua nevastă, medicul Alina Cupșa, i-a fost amantă.

Cum arată prima soție a lui Cătălin Crișan, la 10 ani de la divorț.. Cătălin Crișan ajunsese să spună că îi pare că pentru că a cunoscut-o pe Lucia Bubulac.
Cătălin Crișan și Lucia Bubulac

Aceste vorbe l-au înfuriat pe artist și a făcut declarații de-a dreptul surprinzătoare. Ajunsese chiar să spună că îi pare că pentru că a cunoscut-o pe Lucia Bubulac.

“Este foarte suparat pe prima lui sotie. Considera ca de la ea i se trag toate relele. Spune mereu apropiatilor ca va demonstrat ca Lucia bea alcool in timpul casniciei si ca, atat ea cat si mama ei, i-au facut viata un cosmar. Nu o mai suporta si nu cred ca exista cale de impacare intre ei”, a declarat un apropiat al artistului, pentru CANCAN.ro în anul 2014 .

După această reacție, Lucia Bubulac a adăugat:

“Să spună ce vrea și să aducă și dovezi. Nu mă mai miră nimic în acest moment, dar absolut nimic, atunci când vine vorba despre fostul meu soț. Pe el l-a deranjat că am spus adevărul. Este supărat că i-am stricat imaginea, însă nu am făcut deloc acest lucru. Doar am spus adevărul. Îl invit și pe el să facă același lucru”, a declarat Lucia Bubulac, pentru aceeași sursă.

Cum arată prima soție a lui Cătălin Crișan, la 10 ani de la divorț

Acum, Lucia Bubulac pare a fi mai frumoasă decât înainte. La cei 55 de ani pe care îi are, mamă a doi copii, blondina arată excepțional. O poți confunda ușor cu o soră mai mare pentru cei doi copii ai săi.

sursa: facebook.com
sursa: facebook.com
sursa: facebook.com
sursa: facebook.com

Se mândrește cu o fată și un băiat pe care i-a crescut excepțional.

sursa: facebook.com
sursa: facebook.com
sursa: facebook.com
sursa: facebook.com

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com