Cum arată și cum se completează adeverința pe proprie raspundere pe care trebuie să o ai cu tine când ieși din casă

Grupul de Comunicare Strategică a publicat modelul oficial al declarației pe proprie răspundere necesară pentru circulația persoanelor în afara domiciliului, în intervalul orar 22:00 – 06:00, dar și modelul adeverinței de la angajator.

De luni, 23 martie, începând cu ora 22:00, orice persoană care părăsește domiciliul ori gospodăria, trebuie să dețină asupra sa declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

Momentan, declarațiile, atât cea pe proprie răspundere, cât și cea de la angajator, acolo unde este cazul, sunt necesare doar pe timpul nopții, în intervalul 22:00 – 6:00.

În cazul în care nu dețineți imprimantă, transcrie și completa „de mână” cele prevăzute în declarații. 

„Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție”, au transmis autoritățile.

sursa : spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com