Cum arăta Simona Gherghe la debutul ei în televiziune. Brunetă și total schimbată VIDEO

Simona Gherghe e una dintre cele mai iubite figuri de pe micile ecrane. Și-a început cariera la pupitrul știrilor Observator, după care și-a continuat-o la cârma emisiunii „Acces Direct”, preluând ștafeta de la Mădălin Ionescu care plecase la alt post de televiziune. Puțini știu, însă, că vedeta TV nu era la prima apariție televizată când a ajuns la pupitrul știrilor Antena 1. Unde a lucrat înainte Simona Gherghe?

Cum arăta Simona Gherghe la debutul ei în televiziune

Simona Gherghe este ca origine ieșeană și fix locul de naștere a fost cel care i-a pecetluit soarta în televiziune. Pe când era doar o adolescentă, ea visa să facă televiziune, ceea ce știm cu toții că i-a ieșit. Așa se face că a ajuns la redacția unui post de televiziune local, care ulterior s-a redenumit în Antena 1 Iași.

Prezentatoarea TV și-a amintit de acest moment de debut și a făcut publică imaginea cu care susținea proba de prezentatoare la acel post de televiziune. „Urmează acum niste imagini care au, cel putin pentru mine, o mare valoare sentimentala, pentru ca sunt primele imagini cu mine la televizor. Mi le-a trimis un coleg de la Iasi. Este vorba despre proba pe care am dat-o acum 14 ani in urma careia m-au angajat cei de la Antena 1 Iasi, TV BIT se numea atunci”, a spus Simona Gherghe inainte de a difuza filmuletul.

Prezentatoarea TV era brunetă și total schimbată

Pe atunci, Simona Gherghe nu beneficia de o echipă de hairstyliști și make-up artiști, așa că look-ul său era rezultatul eforturilor proprii. Brunetă, cu părul ceva mai lung, dar cu același zâmbet sincer și ochi pătrunzători, Simona Gherghe dădea proba pentru a intra pe micile ecrane.

Fanii s-au bucurat s-o vadă pe Simona în imagini de acum 20 de ani, mai cu seamă că atunci când a ajuns la pupitrul știrilor Observator era deja blondă și schimbată total. Voi ce spuneți, cum arăta Simona Gherghe în anii 2000?

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE