AD

ACTUALITATE

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți. Mihai Rait este un norocos

todaydecembrie 30, 2020 8

Background
share close
AD
AD

Dorel din ”Las Fierbinți” este unul dintre cele mai simpatice personaje din serial. Dacă în ”Las Fierbiniți” acesta tânjește după Geanina, în viața reală, Mihai Rait are o frumoasă soție. Am putea spune că este un om norocos.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți

Dorel din ”Las Fierbinți” are o soție foarte frumoasă în viața reală, pe nume Anamaria. Mihai Rait nu este doar soț, este și tată. Mihai Rait și soția au fost surprinși de către paparazzi Cancan.ro în zona parcului Herăstrău din Bucureşti.

Mihai Rait și Anamaria se aflau alături de băiețelul lor, o apariţie rară a acestora împreună. Și-au parcat un Porsche Cayenne, lângă parc, iar apoi toți trei s-au îndreptat spre intrare pentru a petrece câteva ore în natură.

Anamaria și Mihai Rait s-au căsătorit în 2017

Anamaria și Mihai Rait s-au căsătorit în aprilie 2017, nașii lor fiind Mihai Bobonete și soția acestuia, Cătălina. După un an de la nuntă, Anamaria a născut un băiețel.

“Este cea mai frumoasă femeie şi cea mai frumoasă zi pe care am trăit-o până acum“, a mărturisit actorul, imediat după ce ofiţerul stării civilă i-a declarat “Soţ şi soţie”. Dorel din ”Las Fierbinți” a povestit cum a cunoscut-o pe Anamaria.

Mihai Rait și soția sa, s-au născut la un spectacol al actorului, de stand-up comedy. Atunci au descoperit că erau și vecini de blocuri.

“Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole”, declara Mihai Răit, în urmă cu un an.

 Ce spune Mihai Rait despre personajul Dorel

Mihai Rait a mărturisit că personajul Dorel nu este unul ușor, iar pentru el a fost o adevărată provocare.

”Dorel nu e un personaj uşor. A fost o provocare, dar acum suntem cei mai buni prieteni, îl mai scot pe Dorel şi pe acasă. După 11 sezoane mi se pare foarte uşor, dar la început mi-a fost greu pentru că nici nu vorbeam, nu spuneam mare lucru în afară de „aha“, „mmm“, „da“ şi „nu“, Dorel era puţin autist, catatonic, până l-a lovit maşina. Mi-a zis mie cineva în perioada aia de „Rainman“, dar eu cred că nici măcar nu poţi să faci comparaţie între ce a făcut Dustin Hoffman şi ăsta. Toţi îmi ziceau să încerc să fac un Raynmond. „Bă, sunteţi nebuni!“, le ziceam. Dar uite că din aproape în aproape am reuşit să-l fac”, a precizat Mihai Rait pentru Adevărul.ro.

Tot pentru aceeași sursă, el a dezvăluit și cum a obținut rolul lui Dorel: ”Serialul ăsta a început într-o  zi de plictiseală. Stăteam şi ne beam cafeaua în studio la Dragoş Buliga, ne mai adunam pe acolo şi ne puneam mintea la contribuţie, să vedem ce proiecte mai putem face. La un moment dat am început să povestesc cu Bobonete, pentru că noi ne ştim din clasa a IV-a, am copilărit la ţară, la Giurgeni,  despre ce mai fac oamenii prin sat. Leonid tocmai traducea un serial rusesc şi a zis: „Seamănă foarte mult cu ce fac eu acum.“ Şi atunci am început să ne gândim ce personaje ni s-ar potrivi. Giani a zis: „eu vreau să fiu şmecherul ăla.“ (Râde) Bobo a zis că e cârciumar negreşit şi eu am zis: „Eu tre’ să fiu…“ şi Bobo îmi zice: „Tu ce tre’ să fii? Tu o să fii fratele cârciumarului!“ Pentru că noi oricum am crescut de mici împreună, dar atunci nu ştiam că aşa o să se scrie şi că personajul meu rămâne prost făcut grămadă. (Râde) De fapt, nu prost, mai naiv, mai copilăros”, a explicat Mihai Rait.
Best of Dorel - cele mai amuzante momente cu Dorel din sezonul 16 Las Fierbinți pe care trebuie să le vezi neapărat | Las Fierbinti | ProTv

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com