Cum arată Veronica ”Vulpița” Stegaru în costum de baie! Cei doi soți se află în carantină, după ce au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus

Serialul Vulpița și Viorel a ajuns rapid la inimile oamenilor, după ce echipa Acces Direct a arătat viața simplă a doi oameni care se iubesc. Și totuși, cea mai apreciată persoană din cuplu este chiar Veronica ”Vulpița” Stegaru.

Veronica, soția lui Viorel Stegaru, este din Blăgești, județul Vaslui, dar a reușit cu ușurință să ajungă la sufletele oamenilor prin comportamentul ei natural, dar și prin poveștile pe care le-a spus la televizor. Provenind dintr-o zonă mai puțin modernă, fără să aibă acces la multe facilități, Bucureștiul a fost precum o ”gură de aer proaspăt” pentru soții Stegaru, având parte de ieșiri în diferite locuri, cunoașterea unor oameni noi, dar și moduri de relaxare care le-au fost străine până acum.

Veronica și Viorel au mers împreună, la un moment dat, la o ”bălăceală” la piscină, unde Vulpița a mărturisit că a fost prima oară când a înotat într-una. Echipa de la Antena 1 a fost „pe fază” și a imortalizat momentele în care Veronica și soțul ei, Viorel, au înotat în piscină, sub privirile celorlalți de la hotel. Chiar dacă la început i-a fost frică de apă, Veronica s-a acomodat imediat cu temperatura acesteia și s-a bucurat de momentele frumoase alături de soțul ei, la piscină.

Vulpița și Viorel se află în carantină

Vulpița și Viorel nu au voie să părăsească incinta, după ce au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi nu au putut fi internați în spital, după ce au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, din cauza numărului mare de persoane deja aflate sub îngrijiri medicale, în instituțiile sanitare. În curând vor trebui să fie testați pentru a afla dacă testul este negativ.

“Chemăm firmele de specialitate care să facă o dezinfecție. Noi am întocmit o listă cu toți cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare și vor fi testați. Vreau să spun că deși eu nu am intrat în contact direct cu ei mi-am făcut testul rapid, care a ieșit negativ. Acum aștept și testul celălalt”, a declarat Mirela Vaida spre finalul lunii iulie.

“Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. (…) Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru”, a mai precizat Mirela Vaida.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com