Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje și părul blond! Îl mai recunoști?

Zannidache Edmond este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2021. Tânărul este cântăreţ şi face senzaţie cu piesele sale, pe YouTube. Unele dintre melodii au chiar sute de mii de vizualizări, semn că Zannidache Edmond Hubert se poate mândri cu fani numeroşi. Însă, câți dintre aceștia știu cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă zeci de tatuaje?

Cum arata Zannidache inainte sa aiba cele 100 de tatuaje si parul blond

Zannidache Hubert Edmond are un stil cu totul și cu totul inedit. Tânărul în vârstă de 23 de ani are părul vopsit pe jumătate blond, iar cealaltă jumătate brunet, iar tatuajele îi ocupă o mare parte a pielii, având astfel de desene inclusiv pe față.

Zanni are foarte mulți susținători, însă nu mulți sunt cei care știu cum arăta înainte de participarea la Survivor România. Imaginea lui s-a schimbat major dacă facem o comparație cum arăta înainte și cum arată acum. Am scos de la naftalină mai multe fotografii de colecție cu Zanni. 

În imaginile postate pe internet chiar de el, se poate observa ca în 2014 avea o înfățiare obișnuită. Părul era în culoarea naturală, iar tatuajele de acum lipseau cu desăvârșire. 

Cu toate că, inițial, mulți i-au contestat prezența în competiția Survivor România, Zanni a devenit un concurent iubit chiar și de către ceilalți rivali din emisiune.

Zanni a avut o copilărie grea

Cântăreţul a trăit şi la orfelinat: „Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…).

Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni 

Sursa: kanald.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com