CUM AU AJUNS ANDREEA BĂLAN ȘI TIBERIU ARGINT LA DESPĂRȚIRE. ȘIRUL GHINIOANELOR DIN VIAȚA SENTIMENTALĂ A JURATEI DE LA ANTENĂ

Andreea Bălan a fost, de mai multe ori, protagonista unor povești de dragoste cu final nefericit. Iar relația cu Tiberiu Argint, tânărul care reușise să-i aducă zâmbetul pe buze după despărțirea de George Burcea, a avut aceeași soartă. CANCAN NEWS a intrat în posesia unor detalii exclusive ale poveștii lor, care s-ar fi încheiat cu trei săptămâni în urmă.

a

Viziunea diferită asupra relației, dorința artistei de a se căsători din nou și ezitarea lui Tiberiu de a-și întemeia o familie ar fi fost principalele motive care au dus la destrămarea poveștii de iubire, care dura de un an și cinci luni, au relatat apropiați ai cântăreței. O poveste în care Andreea Bălan a crezut, la fel cum a crezut și în cea pe care a avut-o cu George Burcea! Și atunci, ca și acum, artista afirma că este în culmea fericirii și că, în sfârșit, a găsit bărbatul perfect.

Andreea Bălan, ghinion peste ghinion în amor

În 2019, cei doi ajungeau în fața altarului și aveau o nuntă ca în povești. Cu toate acestea, un an mai târziu, Andreea anunța că divorțează, iar problemele dintre ea și George Burcea nu mai au nicio rezolvare. Cântăreața nu a avut prea mult noroc nici în ceea ce privește primele relații mai serioase. Pe când avea doar 21 de ani, artista l-a întâlnit pe Keo! Cei doi au format un cuplu timp de opt ani și, spunea artista, în decursul acestor ani l-a tot presat pe cântăreț să-și întemeieze o familie.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, fericiți împreună (Foto: CANCAN.RO)

Certurile ar fi început să apară, relația s-ar fi erodat, dar principalul motiv al rupturii l-a reprezentat infidelitatea lui. Întreaga istorie a relațiilor Andreei Bălan o vedeți la CANCAN NEWS!

Alte subiecte incendiare la CANCAN NEWS

Ediția de astăzi nu se încheie aici! Mai avem subiecte incendiare! I-ai văzut mai mereu în proiecte de televiziune și n-aveai cum să nu remarci cât de mult s-au transformat! Oana Radu, Ozana Barabancea sau Cătălin Scărlătescu sunt doar câteva dintre vedetele care au slăbit, s-au îngrășat, iar acum se luptă, din nou, să dea jos kilogramele acumulate. Poveștile lor de viață, cu detalii neștiute, sunt tot la CANCAN NEWS.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com