Cum au apărut pozele cu Anamaria Prodan goală pe Internet. Vedeta s-a enervat la culme: “o să plătească”

Câteva poze cu Anamaria Prodan au apărut pe Internet și circulă nestingherite spre uimirea tuturor. Impresara de fotbal nu a mai apărut niciodată public în această postură, iar acum, în plin proces de divorț, nimeni nu se aștepta la așa ceva. În imaginile respective, vedeta își face selfie fiind complet dezbrăcată.

a

Anamaria Prodan goală pe Internet

Imaginile cu impresara de fotbal au devenit virale și dacă unii au admirat modul în care arată vedeta, alții s-au oripilat că Anamaria Prodan apare pe Internet în această postură. La rândul ei, vedeta a fost șocată să vadă că niște poze intime au devenit deodată publice.

Impresara de fotbal a declarat că aceste poze au fost făcute pentru soțul ei și trimise luni. El era singura persoană care avea acces la el, iar Anamaria este sigură că nu el le-a făcut publice.

În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.

Vedeta este foc și pară pe situația în sine și spune că cine a furat aceste poze și le-a trimis mai departe va plăti legal. Anamaria Prodan este decisă să-și facă dreptate, mai ales că niciodată nu a apărut public în astfel de posturi.

Ea este sigură că nu Reghecampf a trimis pozele pentru că niciodată nu ar fi permis să i se întâmple ceva rău. Bănuiala ei este că amanta soțului a intrat în posesia acelor poze și le-ar fi trimis mai departe, ca să devină virale.

Anamaria Prodan îi acționează în instanță pe cei care au viralizat pozele cu ea goală

Anamaria a făcut deja primele demersuri pentru ca cei vinovați să plătească. Vedeta a spus că a aflat cine a furat pozele din telefonul soțului ei și cine le-a dat mai departe pentru ca ele să devină publice. Erau niște poze pe care ea le-a făcut după ce s-a întors de la sala și i le-a trimis soțului ei. Doar el le avea în telefon, iar acum ele au apărut pe Internet.

Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri, a mai spus Anamaria Prodan.

Din tot răul, Anamaria a găsit și ceva care să o bucure și de care să se amuze. Ea a spus că ia partea bună a lucrurilor și se mândrește cu așa aspect fizic.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com