Cum e traiul lui Leonard Doroftei în Canada. Sportivul a părăsit România extrem de dezamăgit

Leonard Doroftei a lăsat în urmă România și s-a mutat cu familia în Canada. El face ceea ce îi place chiar dacă este departe de locul unde s-a născut, a crescut și s-a format ca om și ca sportiv. În vara anului 2019, Doroftei a luat decizia de a-și lărgi orizonturile și a ales viața în Canada.

Ce face Leonard Doroftei în Canada

Sportivul lucrează la o sală de box din Montreal unde antrenează. Și-a găsit liniștea și face ceea ce îi place, iar faptul că are familia alături înseamnă totul. Leonard Doroftei a recunoscut că nu i-a fost ușor să părăsească țara, dar s-a văzut nevoit din cauza afacerilor eșuate și a modului în care ajunsese să se simtă.

Într-un interviu, sportivul a declarat că în România nu și-a găsit locul în ceea ce făcea și atunci și-a dat seama că trebuie să plece.

M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fii văzut așa, e dureros, a declarat fostul pugilist pentru Prosport.

În Canada, Leonard Doroftei face ceea ce îi place și este liniștit și împlinit. Mai nou a început să investească în imobiliare și se descurcă destul de bine.

Chiar dacă viața lui este acum în Canada, inima fostului pugilist a rămas în România. El a declarat că nu ar fi plecat niciodată din țară, dar ca să reușească să facă ceva ar fi trebuit să fie un șacal.

Când se gândește la țara în care s-a născut și a crescut, Leonard Doroftei se emoționează. Sportivul a spus că îi lipsesc mult oamenii, românii și că dacă s-ar întoarce în țara, nu ar mai pleca nicăieri.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Copiii lui Leonard Doroftei au fost cei care au vrut ca familia să se mute în Canada

Întrebat cum a fost luată decizia de mutare în Montreal, Leonard Doroftei a spus că totul s-a întâmplat în urma unei ședințe de familie. El a fost pentru Ploiești, soția a vrut în București, iar cei doi copii au ales varianta Montreal.

Gândindu-se la viitorul lor, soții Doroftei au mers pe această variantă neștiind cât timp vor sta departe de România.

Sportivul a spus că el speră totuși ca șederea în Canada să nu fie altceva decât o vacanță, dând de înțeles că nu ar vrea să rămână definitiv acolo.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com