AD

HOROSCOP

Cum își fac zodiile selfie

todaymai 10, 2017 1

Background
share close
AD
AD

Să îți faci un selfie este la mare modă și nimeni nu scapă! Unii își fac mai multe poze pe zi, alții doar din când în când, dar toată lumea are câteva fotografii selfie în telefon. Iată cum se pregătește fiecare, în funcție de semnul lui astral.

Berbecul

Ia o poziție demnă și autoritară. Rareori îl vezi zâmbind în fotografiile pe care și le face singur. Și își compune o privire cât mai misterioasă.

Taurul

Îi plac detaliile, culorile, obiectele deosebite și peisajele interesante. Așa că va alege un fundal cât mai atractiv și exotic, cum ar fi palmierii din mall.

Geamănul  

Îi place să își facă selfie foarte des, dar să fie înconjurat și de prieteni. Bineînțeles, el trebuie să arate cel mai bine și nu va face poza, dacă nu are haine la modă și accesorii colorate.

Racul

Întâlnirile cu familia sunt cele mai importante și cel mai bun prilej să își facă selfie. Are o mulțime de poze cu el în prim plan și copiii lui sau frații pe care îi iubește cel mai mult.

Leul

Cu o expresie regală și o poză dramatică, Leul crede că va cuceri pe oricine. Așa își face selfie, să pară cât mai interesant și impunător! Și va alege un unghi care să îl facă mai înalt.

Fecioara

Încearcă selfie din toate unghiurile până când obține fotografiile perfecte, în care silueta pare mai suplă, privirea mai intensă și zâmbetul mai atractiv.

Balanța

Afișează întotdeauna o mină serioasă, pentru că nu îi place să zâmbească sau să râdă cu gura până la urechi în poze. Totul trebuie să fie echilibrat și serios, bineînțeles!

Scorpionul

Încearcă să își compună o expresie cât mai dramatică și misterioasă, pentru că îi place să fie altfel decât ceilalți, dar să nu își arate niciodată sentimentele.

Săgetătorul

În orice poză își face, Săgetătorul nu se poate abține să nu zâmbească larg și încrezător. Oricât i-ar fi de greu, trebuie să își afișeze personalitatea optimistă și deschisă.

Capricornul

Oricum ar încerca să își facă selfie, tot poză de buletin iese: drept, serios, privire directă și goală. În cel mai bun caz, ar avea o privire încruntată.

Vărsătorul

Inventivi și ușor excentrici, Vărsătorii caută cele mai inedite momente și fundaluri pentru a-și face selfie-uri. Noaptea, la lumina lumânărilor, sau pe buza unei prăpăstii periculoase.

Peștii

Nativii Pești își fac selfie numai în natură și aleg cele mai frumoase peisaje, care le stimulează creativitatea și reveria. Pe malul unei ape sau cu spatele la o cascadă spectaculoasă, acolo le stă cel mai bine!

sursa:libertatea.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com