CUM ÎȘI PROGRAMA ȘTEFAN BĂNICĂ ÎNTÂLNIRILE CU AMANTELE. LI SE ADRESA CU „PĂPUȘĂ” ȘI LE CEREA SĂ NU ÎNTÂRZIE NICIODATĂ

În jurul căsniciei lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin au existat numeroase controverse de-a lungul timpului. Se pare că la numai 2 ani de când se căsătorise cu fosta „zână” Surprizelor, artistul începuse să o „traducă”, iar acest lucru nu s-a întâmplat o dată, ci de mai multe ori.

În anul 2008, Ștefan Bănică începuse deja să o înșele pe Andreea Marin, chiar dacă cei doi erau căsătoriți de numai 2 ani.

Mai mult, se pare că artistul organiza cu mare atenție întâlnirile cu amantele sale, după cum notează click.ro. Ștefan Bănică se destăinuia maseurului familiei și îi spunea totul despre aventurile sale amoroase. Se pare că Ștefan Bănică suna tot felul de domnișoare pe care le numea „păpușă” sau „păpușică” și le spunea mereu, pe un ton autoritar, că întâlnirile rămân stabilite și că nu acceptă întârzieri.

De asemenea, în anul 2011, acasă la Ștefan Bănică, respectiv într-o garsonieră, a venit o femeie brunetă, ce putea fi extrem de ușor de confundat cu Andreea Marin. Domnișoara misterioasă nu era nimeni alta decât Lavinia Pîrva, care a fost extrem de șocată de faptul că ar putea fi fotografiată, la ieșirea din imobil.

De ce nu mai poartă Lavinia Pîrva verigheta

După ce s-a spus că ea și Ștefan Bănică divorțează, din cauza faptului că Lavinia Pîrva a fost văzută în public fără verighetă, bruneta a postat un mesaj acid pe contul său de Instagram, prin intermediul căruia explică situația.

„Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal????? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! ???????????? Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!” a scris soția lui Ștefan Bănică.

sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com