„Cum, mă, cum să fie mort?” Reacția fratelui unuia dintre minerii decedați în tragedia din Gorj. Bărbatul e în șoc

Disperare și șoc în rândul rudelor și apropiaților celor trei mineri care au murit în cumplita tragedie din Gorj. Veniți la fața locului, oamenii au ajuns în șoc văzându-și rudele fără suflare.

a

Fratele unei victime din accidentul din Gorj, disperat la primirea veștii

Ajuns la fața locului, fratele unui bărbat din cei 3 decedați în accidentul din Gorj și-a strigat disperarea din toți rărunchii. „Cum, mă, cum să fie mort? Cum să fie mort? Ce făcură, mă de atâta timp de când se întâmplă, că nu-s în stare mă, să facă drumuri? Nu-s în stare! Că dacă aveau drumuri făcute, poate trăia! Poate trăia dacă aveau drumuri făcute! Nu au! Stau în birouri, nu iasă din birouri, la căldură, că-i nămol! Ei nu pot să meargă, noi putem să mergem, că suntem proştii lor! Proştii lor, să ia bani de pe urma noastră! De pe urma noastră ia bani! Stau în birouri, nu iasă afară, nu fac drumuri!”, a strigat, disperat, bărbatul.


Un alt muncitor, care a văzut moartea cu ochii, dă vin ape nepăsarea celor din conducere. El spune că a scăpat „cu ajutorul lui Dumnzeu”, dar că ce a văzut l-a șocat pe viață. „Puteţi să întrebaţi, sunt lideri de sindicat, să vă spună cum s-au luptat, cum au făcut şi greve pentru condiţiile de muncă, pentru tot! Şi uitaţi ce se întâmplă: dezastre! E carnagiu! Gândiţi-vă că astăzi plângem colegii noştri cu care ieri râdeam. Şi poate să se întâmple şi mâine, şi poimâine. Mulţi poate nu mai speră să iasă la pensie. E greu, mulţi ne-am învăţat cu răul şi zicem că e bine. Unde să ne ducem? Asta am învăţat, asta facem”, a declarat un muncitor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com