CUM MAI ARATĂ CÂNTĂREAȚA DE PE VREMEA COMUNIȘTILOR, DANA BARTZER. PARTENERA LUI DAN CREIMERMAN NU S-A SCHIMBAT FOARTE MULT. FOTO

Dana Bartzer și soțul ei, muzicianul și profesorul Dan Creimerman, făceau furori în anii `80 cu piesele lor, iubite de toată lumea. Artista s-a restras din lumina reflectoarelor acum 20 de ani, fără să părăsească, însă, lumea muzicii.

După ce au renunțat la scenă, soții Creimerman și-au înființat propriul studio înființat, la anumite producții publicitare pe care le crează și înregistrează.

Artiștii au schimbat totul, actualmente fiind implicați în proiecte de muzică clasică. Dana Bartzer și Dan Creimerman sunt co-organizatori, sub asociația lor culturală și canalul media ‘Art Channel’, la multe întâlniri muzicale cu profesorii și elevii premianți ai celui mai cunoscut liceu de muzică din Capitală.

Concret, cei doi se ocupă de de gale de muzică clasică intitulate ‘Live la Enescu’, evenimente pe care chiar Dana Bartzer (54 ani) le-a prezentat, scrie Viva!.

Pofesoara de canto a câștigătoarei X Factor 2020

Dana Bartzer este și profesoară de canto pentru tineri la început de drum. Printre aceștia s-a numărat și Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020.

„Andrada învață la Colegiul George Enescu de anul trecut, al doilea an la secția specială de jazz pop. A fost acceptată prin examene și am preluat-o eu. Am fost un pic temătoare la început, pentru că eram fără experiență cu o elevă nevăzătoare.

.

Însă este eleva ideală, un om minunat, foarte caldă, un muzician extraordinar, un om talentat, dornică să facă muzică, dornică de a învăța lucruri noi. Nu spune niciodată NU, ci doar ‘să vedem, să încerc”, a spus artista, potrivit aceleași surse.

Așa arată Dana acum

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com