AD

HOROSCOP

Cum ne afectează Luna Plină de la 20 octombrie. Ce trebuie să facem în acea noapte magică

todayoctombrie 14, 2021 3

Background
share close
AD
AD

Luna octombrie este marcată de o mulțime de evenimente astrologice. Energii care scapă de sub control, influențe puternice asupra noastră și multe schimbări; cu toate acestea trebuie să ne confruntăm în cea de-a doua lună de toamnă. Unul dintre cele mai importante evenimente este Luna Plină de la 20 octombrie, care ne schimbă complet viața.

Ce ne aduce Luna Plină

Luna Plină este unul dintre cele mai importante evenimente astrologice, cu un mare impact asupra tuturor. În octombrie 2021, luna plină va avea loc pe data de 20, la ora 17:57. Perioada de după va fi una extrem de interesantă, pentru că se vor schimba o mulțime de lucruri.

Fiecare nativ va avea ceva de învățat din evenimentele pe care le aduce Luna, iar tot ce trebuie să facem este să ne supunem schimbărilor respective. Vom observa schimbări în plan amoros. Multe relații se vor destrăma, dar nu pentru că nu am avut grijă de ele așa cum trebuia, ci pentru că era nevoie de această întâmplare, pentru că lucrurile oricum nu mai mergeau cum trebuie în acest sens.

Majoritatea dintre noi vor da dovadă de mai multă implicare la muncă, lucru pe care superiorii îl vor vedea și îl vor răsplăti, însă se vor lovi de tot felul de răutăcioși. Mulți oameni vor încerca să ne pună piedici și să ne vadă la pământ, motiv pentru care nu ne vom putea bucura în tihnă de reușitele noastre.

Tradiții de Luna Plină

Luna Nouă reprezintă simbolul începuturilor și este considerat momentul perfect pentru transmiterea intențiilor către Univers. Se spune că orice dorință ne punem în noaptea de Lună Plină se va îndeplini cu desăvârșire.

Tradiția spune că trebuie să ne scriem dorințele și gândurile pe o hârtie, iar în timpul spectacolului de pe cer să ieșim afară și să le citim cu voce tare. După ce termină, trebuie să dăm foc hârtiei și să lăsăm scrumul să cadă pe pământ.

O altă tradiție mai veche spune că Luna Nouă le arată fetelor tinere când va avea loc nunta lor. Dacă o fată necăsătorită priveşte Luna Plină printr-o batistă de mătase transparentă şi imaginea acesteia se dublează, mai are de aşteptat un an până se va căsători. Dacă nu, ea poate ajunge la altar în scurtă vreme.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com