Cum ne amenajăm casa dacă vrem să avem noroc. Lidia Fecioru, despre ce obiecte ornamentele nu trebuie să lipsească din locuința noastră: “Asta aduce bogăție!”

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți de la noi din țară. Specialistul oferă sfaturi importante care ne fac viața mai bună, iar de data aceasta ne-a vorbit despre cum ar trebui să ne amenajăm casa și ce obiecte să nu lipsească din ea. Dacă respectăm unele reguli, vom avea un cămin primitor, plin de energii pozitive.

a

Obiecte norocoase pentru casă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce obiecte aduc noroc în casă. Astfel, anumite lucruri nu trebuie să-ți lipsească din locuință dacă vrei să ai parte de bunăstare, o casă plină de energii bune, unde să te încarci cu stări de bine atât tu, cât și oaspeții.

Lidia Fecioru spune că un aspect important este modul în care alegem mobila. Conform specialistului, mesele din casă nu ar trebui să fie dreptunghiulare, cu Colțuri. Din contră, trebuie să optăm pentru o masă pe rotund, pentru că în aceste detaliu stau cele mai bune energii.

Cât despre pereți, este indicat să fie cât mai colorați. Bioenergoterapeutul susține că pozitivismul și bunăstarea stau în culorile vii, în diversitate.

„În primul rând, trebuie să aşezăm mobila. Noi nu ne gândim când ne cumpărăm mobilă. Nici eu nu m-am gândit şi am făcut o greşeală. Am luat masa de mijloc care e dreptunghiulară şi trebuia să aibă colţurile rotunde pentru că energiile nu trebuie să se lovească. E bine să avem culori în casă. La mine un perete are o culoare, iar un alt perete altă culoare”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse.

Este bine să avem în casă si anumite plante. Pe lângă faptul că au un efect benefic pentru sănătate, ne ajută să eliminăm si toate energiile negative. Este vorba despre salvie, planta care alungă ghinionul sau bambusul, care te ajută să ai noroc la bani.

Ce să nu lipsească dintr-o casă

Din casă nu trebuie să lipsească nici cuarţurile, lămpile de sar sau elefanții. De reținut că aceste animale trebuie să aibă trompa în sus pentru a atrage stările pozitive, belșugul și stima de sine.

Lidia Fecioru spune că un coș cu fructe ne va da un statut important în societate, iar cei care observă acest detaliu în casa noastră ne vor trata ca pe niște persoane importante. De reținut: în coș trebuie să fie mereu opt portocale, care ne vor aduce bogăție. Dacă una se strică, trebuie înlocuită.

„Ne aduce noroc peştele dacă îl avem în casă. Şi în Feng Shui e important. Sau chiar şi un peştişor în acvariu. Semnul peştilor.

Potcoava aduce foarte mult noroc şi e bine să fie găsită, nu cumpărată. Ideal ar fi să o găseşti. Potcoava are un loc special: deasupra uşii sau pe poartă şi se pune cu U-ul în sus. Nu în jos, ci în sus”, a adăugat Lidia Fecioru.

Sursa : https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com