AD

CURIOZITATI

Cum poți PĂCĂLI etilotestul? Inventivitatea ȘOFERILOR români nu are LIMITE! Tu ai folosit vreodată aceste METODE?!

todayianuarie 5, 2018

Background
share close
AD
AD

Șoferii români au arătat că inventivitatea nu are limite, încercând de nenumărate ori, spre nemulțumirea autorităților, să păcălească etilostestul.

O metodă folosită de șoferi este aceea de a da vina pe oțetul din salată, specificând că au consumat foarte multă salata înainte de a conduce și că acesta se găsește de fapt în aerul respirabil.
Ceea ce nu realizeză deținătorii de carnet auto este că oțetul folosit la salate este acetic și nu alcool, informează cars.ro.

Gabriela Iacob, comisar-șef al Biroului de Rutieră Mangalia, a afirmat acest fapt, menționând că cel mai probabil te poți alege „cu un ulcer, nu cu o stare de ebrietare„ după ce consumi oțet.

O altă metodă ingenioasă descoperită de persoanele trase pe dreapta prin care încearcă să păcălească dispozitivul este consumația de pătrunjel înainte de a urca la volan. Însă, nici această metodă nu funcționează, deoarece pătrunjelul doar acoperă mirosul, iar aparatul depistează vaporii din aerul respirat.

sursa:b1.ro

Ce efecte are ciocolata asupra sănătăţii: bune şi rele

Ciocolata. Diavolul decadent. Cei mai mulți dintre noi îl iubesc sau îl urăsc și, până de curând, credeam că cei din urmă erau norocoși datorită numărului mare de calorii al ciocolatei și asocierii sale cu lucruri precum diabetul, acneea și obezitatea. Deci, de ce mi-a schimbat părerea? Recent am descoperit câteva lucruri interesante despre ciocolată.

După cum a fost dovedit, mulţumită ingredientului principal al ciocolatei, cacao, aceasta se bucură de o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea colesterolului, reducerea riscului de probleme cardiace și prevenirea declinului cognitiv. Se pare că ingredientul principal, cacao, este una dintre cele mai bune surse de antioxidanți de pe planetă, chiar mai mult decât afinele și boabele Acai.

Acum, toate astea sună bine, dar adevărul este că cea mai mare parte a ciocolatei pe care o consumăm are o cantitate foarte mică de cacao și o cantitate și mai mică de cacao, care are și mai multe beneficii.

1)Cacao conține anandamidă; cunoscut sub numele de molecula de fericire, creează un sentiment de euforie și servește ca un ameliorator al dispoziției.

2) Găsit în cacao este un alt compus stimulant al stării de spirit numit feniletilamină. Acest compus declanșează eliberarea endorfinelor, precum și a neurochimilor de tip opium. Aceste substanțe chimice sunt cel mai adesea eliberate natural când ne îndrăgostim, dar păstrăm o doză bună de cacao la îndemână când flacăra începe să se estompeze, deoarece aceleași substanțe chimice sunt cunoscute pentru a îmbunătăți libidoul (de ce credeți că ciocolata este principal cadou de alegere pe Ziua Îndrăgostiților?.

citeste continuarea pe pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com