Cum poți scăpa de mucegai cu ajutorul unui singur ingredient pe care îl ai în bucătărie. Soluția este la îndemâna oricui!

Mucegaiul este o problemă neplăcută întâlnită în unele apartamente. Există o soluție ieftină și simplă prin care poți înlătura mucegaiul dacă acesta este prezent în locuința ta. Ingredientul care este inamicul mucegaiului se găsește, cu siguranță, și în bucătăria ta.

a

Cum poți scăpa de mucegai cu ajutorul unui singur ingredient

Este necesar să pui oțet alb distilat într-o sticlă care are pulverizator, după care trebuie să pulverizezi oțetul în zonele în care există mucegai. Lasă oțetul să acționeze pentru aproximativ o oră, după care șterge zona cu o lavetă umedă, apoi cu un prosop uscat.

Dacă zona pe care ai pulverizat oțetul tot nu este curățată, atunci încearcă să adaugi bicarbonat de sodiu în compoziție. În contact cu oțetul, bicarbonatul de sodiu va căpăta o compoziție acidă care te va ajuta să îndepărtezi mucegaiul. Poți repeta acest truc de două ori pe zi dacă pata de mucegai pare să fie una care nu cedează cu ușurință.

Indicat este să folosești oțetul alb distilat. Atenție! Nu folosiți oțetul de mere întrucât acesta este utilizat doar în alimentație și se va dovedi complet inutil pentru îndepărtarea petelor de mucegai.

Pune un plic de bocarbonat într-un recipient, apoi completează cu apă până se umple. Agită conținutul și pulverizează soluția pe zona cu mucegai. Lasă câteva mintue să acționeze, apoi îndepărtează mucegaiul cu ajutorul unui burete abraziv. Repetă procesul până dispar complet petele de mucegai. Bicarbonatul absoarbe foarte bine mucegaiul și are un rol important și în prevenirea apariției acestuia.

sursa: https://redactia.ro/cum-poti-scapa-de-mucegai-cu-ajutorul-unui-singur-ingredient-pe-care-il-ai-in-bucatarie-solutia-este-la-indemana-oricui-249759?fbclid=IwAR0Q7UseVnw__InEtysmwJzQpHysJKdGOfsWg_lahHO5Sr5jqRdWskx8kBA

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com