Cum să-ți faci singur mască reutilizabilă acasă cu și fără coasere. Metoda care te ajută să fii protejat în fața virusului

Cum să-ți faci mască reutilizabilă acasă. Metode cu sau fără coasere din mai multe materiale. Este foarte ușor să îți faci singur mască acasă. Îți prezentăm în continuare mai multe tehnici.

a

Este foarte ușor să îți faci o mască singur acasă. Este important să nu ieși fără mască din casă, conform ultimelor recomandări OMS, dar și ale autorităților din România. Masca nu trebuie să fie neapărat chirurgicală, ci poate fi orice material textil, care acoperă gura și nasul. Rolul măștii este de a proteja persoanele sănătoase de noul coronavirus, dar și de a preveni împrăștierea virusului de la persoanele infectate.

Logic, dacă o persoană purtătoare a virusului nu știe încă că e infectată, dar iese în public, purtând o mască, riscul de a infecta alte persoane scade. Dacă colegii de serviciu, de exemplu, nu poartă mască, există riscul de a fi infectat de virusul care pătrunde pe lângă mască. Dacă aceștia, însă, poartă mască, riscul scade considerabil.

Autoritățile atrag atenția că măștile au doar rol de protecție și prevenire și nu garantează lipsa răspândirii, ci doar diminuează riscul.

Este important să previi pe cât posibil, purtând mască și mănuși. Poți face și tu acasă o mască reutilizabilă, pe care să o dezinfectezi.

Cum să-ți faci singur mască reutilizabilă acasă cu și fără coasere

Dacă nu dispui de o mașină de cusut și nici nu știi prea bine să coși, îți prezentăm o metodă foarte simplă. Vei folosi acul și ața, dar e super ușor să faci masca de protecție. Învață din filmulețul următor:

sursa : redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com