Cum se manifestă boala de care suferă Bianca Drăgușanu. Din nefericire este incurabilă

În spatele expunerii sale publice, care vorbește despre lux și viață bună, Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate care o împiedică să fie lipsită de griji. Este femeie de afaceri, are o fetiță pe care o divinizează, dar totuși ceva îi umbrește fericirea.

a

Cum se manifestă boala de care suferă Bianca Drăgușanu

Deși nu prea vorbește despre problemele sale de sănătate, s-a aflat că Bianca Drăgușanu suferă de boala secolului 21 și anume diabetul. Vedeta a descoperit această boală în urmă cu 10 ani și de atunci se chinuie să îi țină piept. Din nefericire este o boală incurabilă. Partea bună este că poate fi controlată cu ajutorul medicilor specialiști.

Bianca Drăgușanu avea des căderi de calciu și probleme cu glicemia, după care a ajuns să facă injecții cu insulină, pentru a depăși crizele. Medicii i-au spus să respecte indicațiile pentru că boala se poate agrava rapid.

De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede, a spus Bianca Drăguşanu.

Într-un interviu, vedeta a declarat că a făcut diabet pe sistem nervos, din cauza problemelor pe care le-a avut în dragoste. Bianca spunea că iubește pătimaș, se implică și suferă mult, și de aceea a ajuns să aibă aceste probleme de sănătate.

Bianca Drăgușanu operată la picioare de șapte ori

Diabetul nu este singura afecțiune de care suferă Bianca Drăgușanu. Vedeta a fost operată de mai multe ori la picioare. Conform presei, vedeta a suferit nu mai puțin de șapte intervenții chirurgicale. Ea are hematoame pe care multă vreme le-a ținut acoperite cu fond de ten, însă dincolo de partea estetică, durerile erau chinuitoare pentru fosta soție a lui Victor Slav.

La piciorul drept, Bianca are o traumă din adolescență, iar la membrul inferior stâng s-a accidentat în timpul emisiunii Dansez pentru tine, de la Pro tv, când și-a lovit rotula în urma unei mișcări greșite pe care blonda a făcut-o pe ringul de dans.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com