Cum se simte acum Gabriel Cotabiță. Artistul a mai primit o lovitură de la viață

Viața i-a mai dat o lovitură lui Gabriel Cotabiță. După cumpăna prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, când aproape că a murit și a înviat, acum artistul a ajuns din nou pe mâinile medicilor. El a acuzat stări de rău și a fost internat la Spitalul Colentina din Capitală. A trecut o săptămână și Cotabiță se află în continuare sub supravegherea medicilor.

a

Care este starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță

Potrivit celor mai recente informații despre starea artistului, acesta este mult mai bine și ar urma să fie externat în cursul zilei de vineri, 15 octombrie.

Lui Gabriel Cotabiță i s-a făcut rău săptămâna trecută în timp ce se pregătea pentru un proiect muzical. Starea sa de sănătate s-a degradat brusc și potrivit surselor Cancan, artistul abia se mai putea ține pe picioare. Familia sa a chemat Ambulanța care l-a transportat pe Cotabiță la Spitalul Colentina unde a fost stabilizat.

Nu se știe despre ce a fost vorba, ce anume l-a determinat pe artist să se simtă atât de rău și care a fost diagnosticul primit din partea medicilor. Important este că în cursul zilei de vineri, 15 octombrie, Cotabiță ar urma să fie externat.

Artistul va reveni în sânul familiei și, dacă se va simți în stare, va relua pregătirea pentru proiectul muzical la care lucra când i s-a făcut rău.

Gabriel Cotabiță a stat trei săptămâni în comă

În urmă cu șase ani, artistul a trecut prin cea mai mare cumpănă din viața lui. A stat nu mai puțin de trei săptămâni în comă, după ce i s-a făcut rău în sala de sport. Când toată lumea se gândea la ce era mai rău, Cotabiță și-a revenit în mod miraculos. După trei săptămâni de comă, artistul a făcut recuperare fizică și psihică și a reînvățat să trăiască. Chiar el spunea într-un interviu că 70% din memorie și-a recăpătat-o cu ajutorul cuvintelor încrucișate.

Cotabiță are mare noroc cu soția lui, Alina, care îl iubește mult și în îngrijește ca pe un copil.

Nu îţi poţi imagina cât de mult mă iubeşte femeia aceasta, are grijă de absolut totul. Nu există interese, eu nu am bani, sunt un om sărac. Abia am reuşit să ne luăm un apartament la care Alina plăteşte ratele, spunea Cotabiță într-un interviu.

Femeia are vârsta fiicelor artistului, și se pare că singura condiție pe care fetele i-au pus-o tatălui lor când s-a căsătorit cu Alina a fost să nu aibă copii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com