Cum se simte Gabriel Cotabiță, după 6 ani de la infarct. La ce este nevoit să renunțe artistul

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai iubiți artiști ai țării noastre, care poate spune că a învins moartea. Actorul a stat în comă mai bine de trei săptămâni, dar s-a trezit și a reușit să se vindece. Acum, la șase ani de la infarct, trăiește cu totul o altă viață și profită din plin de viață.

Gabriel Cotabiță s-a recuperat complet

Gabriel Cotabiță a trecut prin clipe de groază în anul 2015. Au fost luni întregi de chin și recuperări după infarctul care l-a băgat în comă pentru trei săptămâni, dar artistul a luptat și a reușit să se vindece mai repede decât se așteptau până și medicii.

La 6 ani de la nefericitul incident, artistul spune că se simte foarte bine. Cotabiță mărturisește că a luat viața de la început și este mai fericit decât niciodată. Medicii i-au zis că inima lui s-a recuperat complet și nu au rămas deloc sechele, fiind unul dintre cazurile fericite și norocoase, pentru că problemele au fost grave.

„Sunt foarte bine, după problemele din 2015, au dispărut sechelele de pe inimă, nici nu zici că am fost vreodată bolnav!”, spunea cu ceva timp în urmă artistul.

Totuși, se protejează acum și este mai atent la tot ce face. Apropiații spun că Gabriel Cotabiță a anunțat că vara aceasta nu va cânta pe litoral, pentru că vrea să se ferească de soare și canicula cu care ne confruntăm.

Gabriel Cotabiță, supraviețuire eroică

Gabriel Cotabiță a suferit un infarct puternic în 2015. Acesta a fost găsit în stare de inconştienţă de un angajat al Hotelului Hilton, acolo unde acesta mergea la sala de sport. Marele artist stat în comă profundă mai bine de trei săptămâni, timp în care a fost ţinut în viaţă de aparate. În acest timp, medicii nu i-au dat prea multe șanse de viață și spuneau că nu se va mai trezi.

Asta nu a fost tot. Gabriel Cotabiță a avut și coronavirus iarna aceasta și și-a petrecut sărbătorile în spital. Nu își amintește prea multe de atunci, dar spune că este mulțumit cu acel lucru. După ce s-a vindecat, Gabriel Cotabiță susține că vederea la distanță i s-a îmbunătățit și poate să se uite la un film la televizor fără ochelari.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com