Cum se simte Ion Dichiseanu, la 3 luni de la internare. Fiica artistului face acuzații grave: “Vreau să văd dacă pot dovedi că a fost malpraxis”

Ion Dichiseanu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră, care reprezintă cu mândrie Generația de Aur. Marele actor a ajuns deja la o vârstă remarcabilă și problemele de sănătate și-au pus serios amprenta, dar se pare că de data aceasta, situația este mai gravă. De 3 luni se luptă cu boala, iar fiica sa acuză medicii de malpraxis.

Ion Dichiseanu, diagnosticat greșit

Ion Dichiseanu se află internat în spital de aproximativ trei săptămâni. La scurt timp după prima externare, marele actor a ajuns din nou de urgență la spital, pentru că starea lui de sănătate se înrăutățise considerabil.

Fiica lui Ion Dichiseanu a vorbit de mai multe ori despre starea de sănătate a actorului, iar acum este mai hotărâtă decât niciodată să facă dreptate tatălui său. Ioana Dichiseanu acuză medicii de malpraxis, după ce aceștia i-ar fi pus un diagnostic greșit actorului. El ar fi luat o bacterie în timpul unei biopsii, de care nici nu ar fi avut nevoie, pentru că nu se pune problema de probleme oncologice.

“A fost un diagnostic pus greșit.Trei medici îl suspectau de cancer și el nu are așa ceva. Era o simplă pleurezie. Și în urma unei bronhocopii, cu o biopsie, s-a infectat cu o bacterie extrem de agresivă.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu.”, explică Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu se interesează zilnic de cum se simte tatăl său și deja crede că este insistentă, dar nu se poate abține. Ea speră că Ion Dichiseanu va lupta în continuare și va demonstra că este puternic și le este recunscătoare medicilor care au acum grijă de el și încearcă să îl repună pe picioare.

Ion Dichiseanu a mai avut probleme de sănătate

Nu este prima dată când Ion Dichiseanu are probleme de sănătate, dar nu s-a aflat niciodată în situația de acum. În trecut, bărbatul s-a mai operat și la șold, după ce a acuzat dureri mari. După investigații medicale amănunțite, chirurgii ortopezi au decis că are nevoie de o operație la nivelul șoldului, prin care i-au montat o proteză de șold.

În urmă cu aproximativ 9 ani, actorul Ion Dichiseanu a fost supus miercuri unei intervenţii laparoscopice prin care i s-au îndepărtat mai multe pietre de la rinichi.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com