CUM ȘI-A CUNOSCUT SORIN BROTNEI DE LA AKCENT SOȚIA. „PRIMA ÎNTÂLNIRE A FOST CU EMOȚII”

În urmă cu aproximativ trei ani, Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent,  și-a găsit fericirea în brațele Ramonei. A convins-o pe aceasta să-i devină soție după doar patru luni de relație, iar acum au o familie frumoasă și fericită.

Povestea de dragoste dintre Sorin Brotnei și Ramona a început în cabinetul clinicii pe care fostul component al trupei Akcent o manageria. De cum a văzut-o, artistul și-a dat seama că femeia din fața lui îi stârnește interesul și trebuie să facă orice pentru a o cuceri. A încercat cu o glumă, două, trei însă Ramona nu a fost deloc impresionată.

“Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios. (…)”, a povestit Ramona la Vorbește Lumea.

Cumva, Sorin a reușit să-i intre în grații și după doar patru luni de relație a și cerut-o de soție.

“Mi-a plăcut foarte mult la el că are simțul umorului și că este o persoană care, indiferent de cât de nerelaxat ai fi, te relaxează din felul în care vorbește. Zâmbește tot timpul și nu ai cum să nu te simți în largul tău cu un om ca el. A decurs totul foarte bine. El, cu interes, eu, fără, dar a decurs totul minunat”, a mai adăugat soția artistului.

Sorin Brotnei a devenit tată de fată

Deși la început nu-i dădea nicio șansă, Ramona a ajuns să-l iubească foarte mult și să-l facă tătic. Astfel Sorin Brotnei a intrat în clubul tăticilor de fete și se poate considera un bărbat împlinit.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com