AD

HOROSCOP

Cum stai cu banii anul viitor. Află ce ţi-au pregătit astrele!

todaydecembrie 28, 2017 5

Background
share close
AD
AD

BERBEC

În acest an trebuie să dai dovadă de aceeaşi responsabilitate şi determinare ca şi până acum, altfel situaţia ta financiară ar putea avea de suferit. Din păcate, nu vei avea prea multe oportunităţi de a-ţi suplimenta venitul, însă e necesar măcar să te menţii pe linia de plutire. Sunt favorizare afacerile sau proiectele personale, dar şi acţiunile îndrăzneţe din cadrul locului de muncă. Cu toate că poţi face paşi mari în ceea ce priveşte cariera ta, totul se opreşte la renume şi la sarcini în plus. Dacă te regăseşti în contextul unei munci în echipă, e important să comunici deschis cu partenerii sau colegii tăi.

TAUR

Şi anul acesta vei râmâne preocupată de bani, ceea ce nu e deloc un lucru rău. Acum e momentul să te străduieşti şi mai mult, astrele sunt de partea ta şi creează conjucturi excepţionale în ceea ce priveşte suplimentarea veniturilor tale. Dacă anul trecut te-ai implicat în proiecte noi, în 2018 ar trebui să încerci să le finalizezi. Pentru aceia care sunt încă la şcoală, sfaturile celor cu mai multă experienţă îi pot ajuta să îşi aleagă domeniul în care să activeze în viitor. Orice muncă făcută din pasiune are toate şansele de succes. Încearcă în permanenţă să te îmbunătăţeşti profesional şi fii sinceră cu cei apropiaţi în ceea ce priveşte situaţia ta financiară, astfel ai putea primi ajutorul necesar.

GEMENI

Anul acesta trebuie să dai dovadă de perspicacitate, astfel vei avea şansa de a prinde oportunităţi profesionale grozave. Este foarte important să ştii ce vrei de la viaţă şi să îţi faci planuri în ceea ce priveşte viitorul tău şi stabilitatea ta financiară. Orice idee este binevenită în aceste luni, şi chiar dacă nu e luată în seamă, ea te va ajuta la formarea unei imagini mai bune a ta în cadrul companiei în care activezi. Astrele îţi recomandă pe tot parcursul anului să nu iei decizii impulsive în ceea ce priveşte schimbarea locului de muncă sau a poziţiei tale ierarhice. Orice eşec prin care treci şi orice palmă pe care o primeşti trebuie să te impulsioneze şi mai tare, nicidecum să te tragă înapoi!

RAC

Anul 2018 vine cu multe oferte tentante pentru tine pe plan profesional. Se poate ca în această perioadă să îţi iei primul tău job, să îţi schimbi locul de muncă sau să primeşti o avansare. Veştile generale sunt bune, lucru care ar trebui să te facă să munceşti cu şi mai multă determinare ca şi până acum. Chiar dacă vei fi nevoită să îţi canalizezi mare parte din energie către acest sector al vieţii tale, cu siguranţă nu vei regreta. E nevoie de eforturi mai mari anul acesta pentru a câştiga mai mulţi bani, însă nu este imposibil. O pasiune mai veche se poate transforma într-o afacere. Orice activitate suplimentară se poate transforma în ceva productiv dacă ştii alături de cine să lucrezi. Pentru nativii care încă sunt la studii, se anunţă un an intens şi plin de provocări intelectuale.

LEU

Anul 2018 începe cu mai multe uşi deschise decât anul anterior. E momentul să profiţi de ele la maximum şi să te gândeşti mai mult la tine decât la ceilalţi. Ca lucrurile să meargă strună, e necesar să te adaptezi rapid oricăror schimbări care ar putea să se producă în timp. Din luna iulie, situaţia nu va mai fi atât de bună pentru tine, piedicile şi intrigile colegilor ar putea ieşi în câştig. Firea ta e una destul de bătăioasă, aşa că toţi cei din jurul tău ar trebui să afle într-un final că nu e indicat să se pună cu tine. După o demonstraţie de forţă vei putea recumperea tot ce ai pierdut până în acel moment. În toamnă vei cunoaşte primele roade ale eforturilor tale, mare parte din ele simţindu-se în plan financiar.

FECIOARĂ

Anul 2018 se anunţă a fi un an plin de realizări. Chiar dacă nu vei cunoaşte evoluţia profesională mult dorită, ar trebui totuşi să fii mulţumită că situaţia nu se înrăutăţeşte. Rămâi fidelă aceluiaşi job, iar şefii tăi nu vor avea niciun motiv să renunţe la tine. Cu toate acestea, banii economisiţi până acum îţi vor produce mari satisfacţii în această perioadă. Un plan mai vechi ajunge în punctul de a fi realizat complet, şi asta poate să însemne o achiziţie majoră a unei locuinţe. Dacă aceata este visul tău, atunci el va ajunge să fie atins! Chiar dacă apoi nu vei mai avea aceeaşi siguranţă financiară, vei simţi că viaţa ta nu se scurge degeaba. Ai curajul de a face mutări importante!

BALANTA

Anul 2018 va rămâne tot un an incert cu privire la investiţiile pe care ţi le doreşti. Eşti într-o continuă aşteptare încă de anul trecut şi, deşi ai ţeluri mari, nu ai curajul de a risca pentru ele. Ai nevoie de tot mai multe confirmări pentru a face paşi în cariera sau afacerile tale, lucru greşit dacă vrei să evoluezi măcar puţin. E foarte important să iei decizii de una singură şi să nu te mai laşi manipulată de rude. Dacă eşti o persoană matură, frica faţă de unele persoane mai în vârstă din familie nu ar trebui să mai existe şi mai ales să o laşi să te împiedice să faci investiţiile pe care ţi le doreşti. Dispui de suficienţi bani pentru care ai muncit doar tu şi cu care poţi face doar ce vrei tu!

SCORPION
Orice vei face anul acesta pe plan profesional va trebui să fie extrem de responsabil. Astrele îţi recomandă o atenţie deosebită atunci când vine vorba de semnarea oricăror documente sau acte importante. Eşti o persoană ambiţioasă, însă încearcă să arăţi mai mult acest lucru. Evoluţia ta profesională nu va avea loc dacă arăţi doar modestie, cel puţin nu în acest moment. Cu banii te descurci de minune, mai ales în cea de-a doua parte a anului când hotărăşti că e mai bine să faci totul de una singură. Conjunctura astrală e favorabilă pentru tine în 2018, dar nu trebuie să dai cu piciorul oportunităţilor care îţi ies în cale.

SAGETATOR
Anul 2018 vine cu schimbări majore pentru tine, unele bune, altele mai puţin bune. Cu toate acestea, dai dovadă de multă resposabilitate şi ambiţie, lucru care te poate scoate la liman atunci când începi să te afunzi. Dacă până acum situaţia ta financiară era una stabilă, nu acelaşi lucru se poate spune şi de această dată. Un eveniment nefericit, cum ar fi pierderea locului de muncă, ar putea să îşi pună serios amprenta asupra stabilităţii tale financiare. Cu toate că cele întâmplate nu sunt din vina ta, consecinţele sunt mai grave decât ai fi crezut vreodată. În lunile de vară o vei duce cel mai rău cu banii, dar în toamnă vei reuşi să îţi revii spectaculos. Revenirea ta va fi cu mult zgomot!

CAPRICORN

În acest an, situaţia ta financiară nu se va schimba prea mult, însă vor exista mici fluctuaţii destul de enervante pentru tine. Din păcate, exact atunci când ai cea mai mare nevoie de bani apar întârzieri ale salariului sau promisiuni neonorate. Ţinând cont de situaţia ta actuală, ai face bine ca anul acesta să nu dai bani cu împrumut, indiferent de persoana care îţi cere. În caz contrar, rişti ca sumele date să nu mai fie recuperate vreodată. În ultimele luni ale acestui an îţi ajunge la urechi vestea primirii unei moşteniri, însă nu ar fi indicat să îţi faci speranţe prea mari înainte ca totul să fie confirmat şi concret.

VARSATOR

Anul 2018 va fi un an plin şi complicat pentru tine. Cu toate că eşti o persoană extrem de ambiţioasă, în această perioadă vei avea de multe ori tendinţa de a ceda în faţa presiunilor sau a piedicilor. Pe plan profesional apar incidente între tine şi colegii sau partenerii tăi, lucru care îţi poate îngreuna munca şi implicit de a întârzia rezultatele. În vara acestui an se anunţă un eveniment important care presupune investiţii majore, însă, din fericire, dispui de banii necesari pentru a-l duce la îndeplinire. Sfaturile celor dragi sunt foarte utile în lunile de toamnă când trebuie să iei unele decizii profesionale urgente.

PESTI

Anul 2018 va fi un an plin şi complicat pentru tine. Cu toate că eşti o persoană extrem de ambiţioasă, în această perioadă vei avea de multe ori tendinţa de a ceda în faţa presiunilor sau a piedicilor. Pe plan profesional apar incidente între tine şi colegii sau partenerii tăi, lucru care îţi poate îngreuna munca şi implicit de a întârzia rezultatele. În vara acestui an se anunţă un eveniment important care presupune investiţii majore, însă, din fericire, dispui de banii necesari pentru a-l duce la îndeplinire. Sfaturile celor dragi sunt foarte utile în lunile de toamnă când trebuie să iei unele decizii profesionale urgente.

SURSA:WOWBIZ.RO

Misticul, care a “prezis” ISIS, 9/11 a avut două profeții pentru 2018

O clar văzătoare, pe care mulți pretind că a prezis 9/11, creșterea ISIS-ului, tsumani și Brexit a prevăzut, de asemenea, două evenimente majore în 2018.

Baba Vanga – care a murit în 1996 la vârsta de 85 de ani – este bine cunoscută printre teoreticienii de conspirații care cred că a prezis dezastrele naturale și evenimentele globale cu mult înainte de a se întâmpla.

Înainte de a muri, Baba Vanga – numită “Nostradamus din Balcani” – a lăsat predicții până în secolul 51, când credea că lumea se va sfârși.

Pentru 2018, ea a prevăzut două evenimente care vor schimba lumea.

A spus că China va deveni următoarea “superputere” a lumii, depăşind SUA, iar “o nouă formă de energie” va fi descoperită pe Venus.

Pot deveni realitate aceste previziuni?

Economia Chinei sa extins constant în ultimii ani.

În 1970, țara a constituit doar 4,1% din economia mondială, însă aceasta a crescut la 15,6% în 2015 și continuă să crească.

Încă nu a depășit SUA, dar ar putea face acest lucru în curând.

În 2015, Statele Unite au contribuit cu 16,7% din economia mondială, însă este de așteptat să scadă la 14,9% în 2025, potrivit Forbes.

Când vine vorba de Venus, nu există planuri curente de a trimite o misiune spațială acolo.

Cu toate acestea, sonda Parker Solar, numită după astrofizicianul solar Eugene Parker, este programată să fie lansată în iulie 2018 și va investiga corona exterioară a soarelui.

În timp ce nu va ateriza pe Venus, va folosi forța gravitațională a planetei pentru a trece în jurul soarelui.

Misiunea navetei este de a determina structura câmpurilor magnetice la sursele de vânt solar, de a urmări fluxul de energie care încălzește plasma din jurul soarelui și de a explora plasa cu praf și influența sa asupra vântului solar și formarea de particule energetice.

Baba Vanga se spune că a prezis 9/11 prin faptul că susține că “două păsări de oțel” ar ataca “frații americani”.

Ea a spus: “Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce au fost atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sângele nevinovat va curge. ”

De asemenea, ea a spus că a prevăzut Brexit atunci când a spus că Europa, cum o știm astăzi, va “înceta să mai existe” până la sfârșitul anului 2016 și ea a avertizat despre ridicarea unei armate musulmane extremiste care ar invada Europa, de ISIS.

Cu toate acestea, anul trecut a fost susținut că a spus că Barack Obama ar fi “ultimul președinte american”, care a condus în mod fals pe unii să creadă că Donald Trump nu ar fi niciodată preşedinte.

Alte evenimente de care Baba Vanga ne-a avertizat includ sfârșitul foametei în lume până în 2028, coloniile de pe Marte câștigând arme nucleare până în 2256 și Pământul devenind nehabitabil din 2341.

Acestea sunt previziunile viitoare de la Baba Vanga:

-Foametea globală va începe să fie eradicată între 2025 și 2028.

 

citeste continuarea pe pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com