Cum te afectează Luna Floare de pe 10 mai

Cu câteva săptămâni în urmă, Luna Roz a demonstrat că are efecte nebănuite asupra stării noastre de spirit. Peste câteva zile urmează Luna Floare în Scorpion, un fenomen ce ne va da peste cap emoţiile.

a

Luna Floare, un fenomen rar

Se spune că Luna Floare, de pe data de 10 mai,  este o perioadă a abundenţei şi a fertilităţii, atunci când natura înfloreşte şi primăvara îşi face simţită prezenţa mai mult ca oricând. În trecut, se credea că de Luna Floare florile îşi deschid bobocii noaptea şi dansează pe câmp. Acum, fenomenul vine cu influenţe puternice pe plan amoros. În timp ce unele relaţii pot înflori, altele pot fi distruse într-o clipă.

Plină de semnificaţii

Lumina acestei Luni pline este menită să ajungă în cele mai întunecate zone ale noastre pentru a scoate la vedere ignoranța, rușinea și vina. Luna Floare aduce renașterea și descotorosirea de tot ce înseamnă vechi.

sursa:click.ro

 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com