Cum te păcăleşte LIDL la raft

Marile magazine apelează la mai multe trucuri cu ajutorul cărora ne fac să cumpărăm mai mult și, de multe ori, mai scump. Astfel, mulți dintre români ajung acasă și descoperă că au în plase alte produse decât cele pentru care au mers la cumpărături. Acum îți spunem cum te păcăleşte LIDL la raft.

a

Cum își păcăleşte LIDL la raft clienții. Vinde produse de marcă proprie ca fiind ecologice
Un fost angajat al Lidl Germania a dezvăluit secretele prin care retailerul își păcălește clienții.

Angajatul, sub protecția anonimatului a dezvăluit trucurile și promisiunile false pe care Lidl le folosește pentru a-și păcăli clienții și a obține un profit mai mare.

Lidl promite marea cu sarea
Astfel, angajatul a dezvăluit secretele aplicate de Lidl la produsele ecologice.

Așa cum bine se știe, Lidl promite o calitate superioară a produselor și, conform propriei reclame, intenționează să devină cel mai durabil magazin cu reduceri.

Ce se ascunde în spatele reclamelor bio
De asemenea, în reclamele Lidl se folosesc multe produse de la Bioland, a căror imagine bună ar trebui să sporească încrederea în produsele ecologice de marcă proprie ale Lidl, conform unui documentar ZDF.

Insă, fostul șef de marketing de la Lidl a spus ce anume se ascunde în spatele ofensivei bio.

Lidl are încheiat un parteneriat cu Bioland
Lidl are încheiat un parteneriat cu Bioland din 2019, prin care compania garantează standarde ecologice ridicate cum ar fi:

-Produsele Bioland sunt produse fără pesticide și fără inginerie genetică;
-Produsele nu provin din creșterea industrială;
-Produsele provin exclusiv din Germania sau din Tirolul de Sud.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com