Cum va fi vremea de Crăciun. Prognoza meteo ANM pentru decembrie

Meotorologii ANM au emis informații despre cum va fi vremea în intervalul 30 noiembrie – 28 decembrie. Astfel, se pare că vremea va fi mult mai bună decât ne-am fi așteptat să fie în această perioadă, mai ales în săptămâna Crăciunului. Află cum va fi temperatura de Crăciun și dacă va ninge.

a

Vremea de Crăciun

Meteorologii anunță de Crăciun o vreme destul de caldă pentru acea perioadă. Șansele de a avea zăpadă în zonele joase sunt extrem de mici, mai ales că temperaturile vor fi peste media specifică acestei perioade. Meterologii vin și cu vești bune și anunță că nu sun așteptate ploi, cel puțin în prima parte a lunii. Jumătatea sudică a țării și regiunile extracarpatice vor fi ferite de precipitații.

Săptămâna 30.11.2020 – 07.12.2020 va fi cea mai rece din acest interval pentru care au fost anunțate evoluțiile vremii. Astfel, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile vestice, nord-vestice și la munte. În restul țării, vremea va fi obișnuită pentru acest interval.

Precipitațiile vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zona versanților sudici ai Carpaților Meridionali. În restul țării va ploua normal, însă precipitațiile vor fi deficitare în nord-vestul țării.

Săptămâna 7 – 14 decembrie va fi caracterizată de temperaturi mai ridicate decât cele normale, în special în regiunile sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și în zonele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 14.12.2020 – 21.12.2020, temperaturile medii din toate regiunile din România vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric se va încadra în mediile normale pentru această perioadă, posibil ușor excedentar, local, în regiunile sudice.

În intervalul 21.12.2020 – 28.12.2020, în preajma Crăciunului, temperaturile din toate regiunile din țară vor fi ușor mai ridicate față de cele specifice acestei perioade. Maximele vor ajunge chiar și la 7 grade celsius. Doar în jumătatea sudică a țării, cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare. În restul țării, acestea vor fi normale pentru această perioadă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com