Cum va petrece Dan Negru Revelionul: ”Anul ăsta n-am ce face”

Cum va petrece Dan Negru Revelionul

Anul pandemiei îl aduce într-o postură nouă și pe Dan Negru. Prezentatorul va sta acasă de Revelion și se va uita la televizor. Mai exact, se va uita chiar la Revelionul pe care l-a filmat deja în prealabil, alături de multe vedete.

a

”Din păcate, anul ăsta o să fac Revelionul cu Negru. Nu e o opțiune bună și întotdeauna le-am recomandat tuturor să nu stea pe ecrane de Revelion, dar anul ăsta n-am ce face. A fost cel mai încurcat an pe care eu l-am trăit, așa că finalul lui o să mă prindă în casa, cu Negru”, a spus Dan Negru pentru cancan.ro.

Primul Revelion al lui Dan Negru

Dan Negru a postat în urmă cu câteva zile, pe Facebook, imagini de la primul său Revelion. A povestit fanilor cum a fost momentul și cum Gil Dobrică este cel care a imortalizat evenimentul.

”Asta e o fotografie de la primul meu revelion. Era live și pe la 4 dimineața mi-am dat seama că n-am nicio amintire-foto și l-am rugat pe Gil Dobrică să-mi facă o poză. Telefoanele n-aveau camere foto și aveam un aparat cu film cu care puteai să faci un număr limitat de fotografii.

Gil mi-a luat aparatul foto și a intrat pe scenă cu pasul lui de urias, s-a asezat liniștit în fața camerelor TV, acoperindu-le spre disperarea celor din regie și a început să facă poze. Vreun minut la televizor în direct s-a văzut doar spatele lui Gil.

Las’ bătrâne, să ai și tu o amintire de aici», mi-a spus. De la revelionul pe care-l prezint mâine a 21-a oară am 1.264 de fotografii. Dar încă o am pe aia făcută de Gil Dobrică”, a scris Dan Negru pe facebook.

Dan Negru, prezetator model. Ce record a înregistrat

Dan Negru este singurul moderator european care a prezentat consecutiv 20 de Revelioane la TV. Însă, n-a reușit să o întreacă pe Cleo Stiber, potrivit spuselor sale.

”De 21 de ani prezint Revelioane, dar «bunica» mea într-ale Revelioanelor televizate a fost Cleo Stiber, prima crainică a TVR care în 1957 a prezentat primul revelion TV. Au trecut 63 de ani de Revelioane televizate în România. Din ăștia 63, eu am prezentat 21 și ca omagiu am vrut să o invit pe doamna Cleo Stiber guest-star într-unul dintre Revelioanele mele, dar n-am reușit să-i dau de urmă.Locuia în Köln, acu’ niște ani. Azi o fi prea târziu. Amintirea numelui ei e omagiul pe care pot să i-l mai aduc azi! Cleo Stiber”, a fost mesajul lui Dan Negru.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com