Cunoscut medic roman: ”Lockdown pentru 60 de zile. Putem alege varianta asta sau un 2021 plin de chin”

Medicul Vasi Radulescu a postat un mesaj in care sustine ca un lockdown in Romania pentru 60 de zile ar fi varianta ideala pentru a evita un ”2021 plin de chin, cu populatie tot mai stresata, mai violenta”.

“1. Faci lockdown pentru 60 de zile.

2. Vaccinezi 450.000 de oameni pe zi.

3. Testezi cat de mult poti.

In 60 de zile ajungi la 27 de milioane de doze. Asta inseamna aproape 14 milioane de oameni vaccinati complet. Suficient pentru a atinge un procent necesar imunizarii de masa.

60 de zile lockdown inseamna timp sa aprovizionezi cu vaccinuri, timp sa scazi incarcarea spitalelor, timp sa duci imunitate in fiecare familie.

60 de zile de lockdown pentru o populatie obosita poate fi prea mult, dar sacrificiul va merita din plin.

Pentru ca 14 milioane de oameni vaccinati inseamna papa la carcalac si papa la pandemie.

Datele preliminare CDC (centrul de control al bolilor din SUA) arata ca persoanele cu ambele doze de vaccin NU mai transmit virusul.

Chiar daca l-ar transmite, daca celelalte persoane sunt vaccinate, riscul de a muri sau a face o forma grava este 0 (zero).

Testele sunt utile chiar si in lockdown, pentru ca va mai exista populatie mobila – nu ai cum altfel. Dar daca o controlezi regulat, scazi aparitia cazurilor. Continui cu vaccinarea, ca e prioritate absoluta.

Putem alege varianta asta sau un 2021 plin de chin, cu populatie tot mai stresata, mai violenta.

Sunt tare curios sa vad ce vor face oficialii. V.”, a scris Vasi Radulescu pe pagina sa de Facebook.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com