Curiozitatea care l-a pus în dificultate pe Marius Moga: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”

Curiozitatea care l-a pus în dificultate pe Marius Moga

Marius Moga a fost pus într-o situație mai delicată de către fiica lui, Maria care are, acum, frumoasa vârstă de 6 anișori. Micuța este ferită de expunerea public, deoarece Marius Moga și soția acestuia, Bianca Moga își doresc să o crească departe de camerele de luat vederi, pentru ca micuța să decidă când va mai crește pe ce drum își dorește să meargă. 

a

Iată că micuța a avut o curiozitate care l-a pus pe gânduri pe îndrăgitul compozitor. Aceasta l-a întrebat pe tatăl său de ce are fața blurată în imaginile de pe internet. Iată răspunsul!

Marius Moga: ,,Am zis…”

Marius și Bianca Moga își doresc să-și crească micuța pe cât de normal posibil. Acesta i-a explicat fetiței lui că nu dorește să o expună până când va fi suficient de mare să se hotărască să devină persoană publică, alegerea fiind în mâinile ei: 

„O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”.

Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a explicat vedeta pentru „ego.ro”.

Bianca Moga: ,,Ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat”

Partenera de viață a lui Maruius Moga a afirmat că și-ar dori și un băiețel, însă vrea să lase totul să vină de la sine: 

,,Cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță. Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria – Elisabeta.

Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani. Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat, dar o să experimentez rolul de mamă de două fete. Deci, orice ar fi este bine”,  a mărturisit soția lui Marius Moga, relatează „playtech.ro”.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com